ΤΟΠΙΚΑ

Τσιμεντόστρωση χωμάτινου δρόμου στις Σταγιάτες προς Μακρινίτσα

τσιμεντόστρωση-χωμάτινου-δρόμου-στι-413735

Στις Σταγιάτες βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΚ, Θανάση Μπόκα, όπου οι τεχνικές υπηρεσίες προβαίνουν σε παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής σε πλατεία και εσωτερικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο Αργύρης Κοπάνας «στις Σταγιάτες τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών προχωρούν σε επιδιορθώσεις φθορών πλακόστρωτων πλατειών και λιθόστρωτων δρόμων. Η εικόνα σπασμένων πλακών και φθαρμένων λιθόστρωτων αλλάζει παντού, σε όλα τα χωριά μας».

Επίσης, ο κ. Κοπάνας αναφέρθηκε στις «ασφαλτοστρώσεις των χώρων στάθμευσης, που έχουν προηγηθεί», ενώ βρέθηκε στον χωμάτινο/αγροτικό δρόμο από Σταγιάτες προς Μακρινίτσα, «του οποίου η βελτίωση με σκυροδέτηση μέσου πλάτους 4 μέτρων και με κατασκευή ρείθρων και τάφρων έχει δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου», όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος, για να συνεχίσει λέγοντας «με αυτό το έργο οι συνδημότες μας θα διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους και θα επιτύχουμε τη σύνδεση μεταξύ Σταγιατών και Μακρινίτσας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική ανάπτυξη».

Τέλος, ο κ. Κοπάνας έκανε λόγο «για μια νέα παιδική χαρά, που προγραμματίζεται από τις τεχνικές υπηρεσίες και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θ. Θεοδώρου» και εξήρε «την προσπάθεια, που καταβάλλει ο τοπικός πρόεδρος Θανάσης Μπόκας, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλους τους αντιδημάρχους και το πολυδύναμο τμήμα της Πορταριάς και με την εμπειρία του συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας, στην καθαριότητα του χωριού και στη συντήρηση και βελτίωση των υποδομών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου