ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις στήριξης των γυναικών από μέλη του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου

δράσεις-στήριξης-των-γυναικών-από-μέλ-75720

Εκστρατεία στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων όπου δραστηριοποιούνται γυναίκες πραγματοποιούν οι τοπικοί σύλλογοι και συγκεκριμένα ο 1ος Σοροπτιμιστικός Ομιλος Βόλου και ο Σοροπτιμιστικός Ομιλος Βόλου «Θέτις», συμμετέχοντας σε μεγάλη πανελλαδική καμπάνια, που έχει ως επίκεντρο την γυναίκα.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν και στηρίζουν την πανελλαδική εκστρατεία στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας που οργάνωσε η Σοροπτιμιστική Ενωση Ελλάδος, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Σοροπτιμιστικούς Ομίλους, που δραστηριοποιούνται σε όλες τις πόλεις.

Οι Σοροπτιμίστριες του 1ου Ομίλου Βόλου στηρίζοντας την εκστρατεία της Σοροπτιμιστικής Ενωσης Ελλάδας, αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις του Βόλου, που δοκιμάζονται λόγω της πανδημίας. Τα μέλη του Ομίλου επισκέφτηκαν εμπορικά καταστήματα που άνοιξαν τις προηγούμενες μέρες, κομμωτήρια, φαρμακεία, αλλά και ιατρεία, όπου δραστηριοποιούνται γυναίκες επιχειρηματίες, φαρμακοποιοί και γιατροί, αντίστοιχα.

«Βοηθούμε όλες μαζί στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ενισχύουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, τη γυναίκα επιχειρηματία, τη γυναίκα επιστήμονα. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων, η προτίμηση στα εγχώρια προϊόντα, η επιλογή του εσωτερικού τουρισμού, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα τονώσει την ελληνική αγορά έτσι ώστε να βγει όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητη από την κρίση λόγω της πανδημίας», υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου Ευαγγελία Γκόλια.

Στη διάρκεια της προχθεσινής δράσης, η πρόεδρος Ευαγγελία Γκόλια, η αντιπρόεδρος Ελενα Τσικρικώνη, η διευθύντρια προγράμματος Κίρκη Παπαδήμα και η εκπρόσωπος Χριστίνα Λαμπροπούλου, επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, το φαρμακείο της Αικατερίνης Κύρκου – Νικολοπούλου, το μικροβιολογικό ιατρείο της Αλεξάνδρας Πολύζου, το οφθαλολογικό ιατρείο της Ολγας Μαντά, το κομμωτήριο της Χρυσούλας Κουτσικοπούλου και το κατάστημα ενδυμάτων της Ευαγγελίας Τσιρογιάννη, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στις γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου