ΤΟΠΙΚΑ

Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 59χρονου που βρέθηκε νεκρός στο βαγόνι

παθολογικά-τα-αίτια-θανάτου-του-59χρονο-189505

Αποκλείστηκε από τη νεκροψία το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Παθολογικά αίτια οδήγησαν στον θάνατο τον 59χρονο Βολιώτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στον χώρο του ΟΣΕ Βόλου και η σορός του βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η οικογένειά του, που είναι συντετριμμένη από την απώλεια, ανέλαβε από την πρώτη στιγμή όλα τα διαδικαστικά θέματα για την ιατροδικαστική εξέταση και χθες τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία από τον ναό Αγίου Λαζάρου σε κλίμα απερίγραπτης οδύνης.

Τα αδέρφια του, που τον φρόντιζαν και διέμεναν μαζί, δεν μπορούν να πιστέψουν στην τραγική απώλεια.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από νεαρό ζευγάρι φοιτητών που επιχείρησε να βρει ερωτική φωλιά σε παλιό, χαλασμένο βαγόνι, αλλά ήρθε αντιμέτωπο με φρικτό θέαμα και σοκαρισμένο κάλεσε σε βοήθεια.

Επί τόπου έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής.

Ο 59χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και συχνά έφευγε για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι και έμενε στον δρόμο ως κατ’ επιλογή άστεγος. Ετσι η απουσία του τις τελευταίες εβδομάδες δεν προμήνυε κάτι κακό στους οικείους. Ο εντοπισμός του στον ΟΣΕ σε φρικτή κατάσταση προκάλεσε απερίγραπτο σοκ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου