«Σήμερα ο Βόλος δεν έχει κύρος»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-29, 10:50:21
«Σήμερα ο Βόλος δεν έχει κύρος»

Δήλωση Απόστολου Παπαδούλη σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΙΣΑΜ

 

Η ηχηρή απουσία του Βόλου από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία θα μπορούσαν να αναμορφώσουν την πόλη, αλλά και να στηρίξουν επαγγελματίες και επιχειρηματίες, κυριάρχησε στη συζήτηση που είχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτήτων Συνεργείων Αυτοκινήτων Μοτοσικλετών Ν. Μαγνησίας (ΣΙΣΑΜ).

«Προγράμματα και ευρωπαϊκοί πόροι υπάρχουν», είπε ο Απόστολος Παπαδούλης, «αλλά πρέπει να τα διεκδικήσεις. Η διεκδίκηση απαιτεί να έχεις κύρος και δυστυχώς σήμερα ο Βόλος δεν έχει κύρος. Είναι χαρακτηριστικό πως έρχονται εδώ αρχηγοί κομμάτων, έρχεται ο πρωθυπουργός και ανεξάρτητα από πρόσωπα, αρνούνται να δουν τον πρώτο πολίτη της πόλης. Για να μπορέσεις να φέρεις ευρωπαϊκά προγράμματα δεν χρειάζονται χρήματα, χρειάζεται να ξέρεις και να μπορείς, να ξέρεις τους κατάλληλους ανθρώπους και τι θέλεις να διεκδικήσεις. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει η σημερινή δημοτική αρχή της πόλης και ο επικεφαλής της. Εμείς γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε και πώς θα το διεκδικήσουμε και θα είναι προτεραιότητά μας».

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΣΙΣΑΜ τον υποψήφιο δήμαρχο συνόδευε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δημητριάδης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=