ΤΟΠΙΚΑ

Απ. Παπαδούλης: Ο Βόλος θα πρέπει να πάψει να είναι απλός θεατής των ευκαιριών που χάνονται

απ-παπαδούλης-ο-βόλος-θα-πρέπει-να-πάψ-619113

“Ο Βόλος θα πρέπει να πάψει να είναι απλός θεατής των ευκαιριών που χάνονται. Επιτέλους, πρέπει να ανέβει στο τρένο της επόμενης μέρας. Αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν λόγια του σαλονιού, ενός τεχνοκράτη πολιτικού. Σας διαβεβαιώ ότι είμαι και του λιμανιού”. Αυτό επεσήμανε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Απόστολος Παπαδούλης, που στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Παπαδούλης παρουσίασε σήμερα την επωνυμία, το λογότυπο και τις βασικές αρχές του συνδυασμού του που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Δήμου βόλου στις προσεχείς εκλογές του Μάιου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος απεύθυνε κάλεσμα προς όλους να “βάλουν τέλος στα φούμαρα”, καθώς -όπως είπε – “στην πόλη ορθώνεται ένα επικοινωνιακό μπαλαμούτι περί αποτελεσματικού Δημάρχου”.

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “Τον προκαλώ να βγούμε οι δυο μας σε δημόσια συζήτηση, σ΄ όποιο κανάλι επιθυμεί, ή καλύτερα στο δικό του κανάλι, να ξεκαθαρίσουμε ποιος είναι αυτός ο κύριος, Είναι μία φούσκα και μισή, που κρύβεται πίσω από έναν επικοινωνιακό χαβαλέ. Είναι ένα καθεστώς που φεύγοντας, όχι μόνον δεν θα έχει αφήσει κάποιο δικό του έργο αλλά θα μας έχει φορτώσει μόνον με χρέη, που οι Βολιώτες, θα αναγκασθούμε να πληρώσουμε. Τον προκαλώ να κάνουμε μαζί διαχειριστικό έλεγχο τώρα, για να μάθουν οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες ποιο είναι το πραγματικό αποθεματικό του Δήμου και να καταλάβουν όλοι ότι ο τύπος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αυτός ο τύπος κοκορεύεται ότι είναι αποτελεσματικός όταν:

  • Χρέωσε την πόλη με 7,2 εκ.€, αγοράζοντας με χρήματα του Δήμου οχήματα καθαριότητας, όταν τα Τρίκαλα πήραν οχήματα από το ΕΣΠΑ. Μας είπε ότι είναι περιουσία του Δήμου. Είναι άσχετος ο άνθρωπος. Στο leasing δεν είσαι ιδιοκτήτης. Ενοικιαστής είσαι.
  • Χρέωσε την πόλη με 10 εκ. € για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων. Ένα έργο του προηγούμενου αιώνα, χωρίς μελέτη σκοπιμότητας χωρίς μελέτη βιωσιμότητας. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται τέτοιες καταστροφικές συμβάσεις. Αν έκανε μία βόλτα στην διπλανή Λάρισα θα έβλεπε ότι εκεί ο Δήμος απέκτησε δύο μεγάλα πάρκινγκ με σύμβαση παραχώρησης, παίρνει κάθε χρόνο ενοίκιο και εισπράττει και ένα ποσοστό από τον Κύκλο Εργασιών τους.
  • Χρέωσε την πόλη με 2 εκ € για το Δημοτικό Θέατρο παρά το γεγονός ότι υπέγραψε με πολλά ταρατατζούμ την ένταξή του στο ΕΣΠΑ. Γιατί δεν υπολόγισε και τα 2 αυτά εκατομμύρια?
  • Χρέωσε την πόλη με 1 εκ € για να φτιάξει, δήθεν, πολιτιστικό κέντρο. Χωρίς αδειοδοτήσεις, χωρίς μελέτη σκοπιμότητας, χωρίς μελέτη βιωσιμότητας. Αυτός ο αποτελεσματικός κύριος, απλώς, έφτιαξε ένα ακόμη μπουζουξίδικο, με χρήματα δικά μας.
  • Παρέλαβε το χρέος της ΔΕΥΑΜΒ προς την ΕΡΓΗΛ στα 4 εκ € και σήμερα χρωστάμε 11 εκ. €. Και την Επιχείρηση σε πλήρη παράλυση.

Αυτός είναι ο αποτελεσματικός κύριος Μπέος. Δοξάστε τον.

Ποιος επιχειρηματίας της πιο μικρής επιχείρησης θα του εμπιστευόταν το ταμείο του και την τύχη της επιχείρησής του; Εμείς του εμπιστευτήκαμε το ταμείο ολόκληρου του Δήμου μας. Την επόμενη μέρα θα βρεθούμε μπροστά σε οικονομικό χάος”.

Το λογότυπο του συνδυασμού με επικεφαλής τον Απόστολο Παπαδούλη

Στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όσους υπονομεύουν την υποψηφιότητά του, ο κ. Παπαδούλης τόνισε: “Όσοι έχουν αποφασίσει να πολεμήσουν την υποψηφιότητά μου, γράφοντας νόστιμες εξυπνάδες, και υπονομευτικές παρόλες, θέλω να τους διαμηνύσω ότι, -και γω το αντιλαμβάνομαι-, είναι δύσκολα διαχειρίσιμος κάποιος ανεξάρτητος, χωρίς σκελετούς στα ντουλάπια του, ικανός να δουλεύει και να πετυχαίνει στα δύσκολα, όπως εγώ. Να μην λησμονούν, όμως, ότι σ’ αυτή την περίπτωση στρώνουν το χαλί σ΄ αυτόν που δήθεν αντιμάχονται”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου απευθύνθηκε τέλος στους πολίτες καλώντας τους να στηρίξουν τον συνδυασμό του “Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία” στις εκλογές του Μαΐου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Στις εκλογές του Μαΐου οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ ενός δήθεν αποτελεσματικού και ενός πραγματικά αποτελεσματικού Δημάρχου, ενός αυταρχικού και ενός Δημοκράτη Δημάρχου μεταξύ ενός χαμηλής διοικητικής ικανότητας ερασιτέχνη και ενός Δημάρχου που ακόμη και οι υπονομευτές του αναγνωρίζουν τις διοικητικές του ικανότητες.

Καλούμε όλους όσοι δεν συμβιβάζονται με την σημερινή κατάσταση και θέλουν για την πόλη μας μία νέα πραγματικότητα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ανεξάρτητα από ιδεολογικές αγκυλώσεις και μακριά από κομματικές εξαρτήσεις.

Καλούμε τη μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία του Βόλου να γίνουμε η ανεξάρτητη δύναμη που θα δημιουργήσει μια αυτοδιοίκηση οδηγό και εργάτη για το μέλλον.

Καλούμε όλους τους αξιοπρεπείς πολίτες του Δήμου, μακριά από κομματικές προκαταλήψεις, να συμπορευτούμε με την Δημοτική Παράταξη «ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», …για την πόλη που αξίζουμε, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε μία νέα κανονικότητα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου