ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Αδαής, ψεύτης και λαϊκιστής ο Απ. Παπαδούλης

δήμος-βόλου-αδαής-ψεύτης-και-λαϊκιστή-618732

Αναφορικά με τα όσα ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Απόστολος Παπαδούλης, όπου παρουσίασε το λογότυπο και τις βασικές αρχές του συνδυασμού του και εξαπέλυσε επίθεση κατά του νυν Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, από την δημοτική αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Έδωσε σήμερα τα διαπιστευτήριά του ενώπιον της κοινωνίας ο κ. Απ. Παπαδούλης και ομολογουμένως μας έλυσε απορίες. Πρώτη και σημαντική γιατί επί των ημερών της προεδρίας του στη διοίκηση του τοπικού ΣΕΒ η περιοχή γνώρισε μια επώδυνη αποβιομηχάνιση, με όσα αυτή επέφερε στην «έκρηξη» της ανεργίας και την υπανάπτυξη. Με γνώσεις όπως αυτή που ανέπτυξε περί του leasing, ας δοξάζουμε το Θεό που έμειναν ανοιχτά και μερικά… ψιλικατζίδικα.

Και δεύτερη απορία, γιατί συγκεντρώνει την πολιτική απέχθεια του κ. Σκοτινιώτη, τον οποίο χαρακτηρίζει σαν υπονομευτή του. Αδαής, ψεύτης και λαϊκιστής, συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για να αναδειχθεί σε πολιτικό απατεώνα. Και ως γνωστόν στη φύση τα ομώνυμα απωθούνται.

Απευθυνόμενοι στην κοινωνία, την οποία ο επίδοξος όψιμος «σωτήρας» επιχείρησε να παραπλανήσει για πράγματα, που εν τέλει, φαίνεται ότι αγνοεί, σημειώνουμε:

Οσο και αν κατανοούμε τον πανικό του (δικό του και των άλλων) για το μέγεθος της αποδοχής στους πολίτες του σημαντικού έργου της συνολικής αναβάθμισης και ανανέωσης του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το τερατώδες είτε της άγνοιας είτε των ψευδών που μετέρχονται. Βεβαίως και πρόκειται περί αγοράς και όχι περί απλής ενοικίασης όπως ψευδώς και με περισσή άγνοια ισχυρίστηκε ο επίδοξος.

Αποτελεί πραγματική έκπληξη πως ένας τύπος που διετέλεσε Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος αγνοεί ότι το leasing είναι χρονομίσθωση, με ή χωρίς τελική εξαγορά του αντικειμένου. Και εν προκειμένω πρόκειται για εξαγορά, όπως κατηγορηματικά, χωρίς καμία αμφισβήτηση, προκύπτει από τη σύμβαση. Δηλαδή οι δημότες που είναι οι ιδιοκτήτες και θα απολαύσουν αναβαθμισμένες και σύγχρονες υπηρεσίες και απελευθερώνονται κεφάλαια και χρόνος ώστε να διατεθούν για άλλες, επίσης, σημαντικές παραγωγικές δραστηριότητες.

Σε ό,τι αφορά την προμήθεια απορριμματοφόρων μέσω ΕΣΠΑ από τα Τρίκαλα τι να πούμε; Ότι εκτός από άσχετος είναι ψεύτης; Ας ρωτήσει το Δήμαρχο Τρικάλων να ενημερωθεί ότι η τελευταία προμήθεια απορριμματοφόρου από τον εκεί Δήμο έγινε προ δύο δεκαετιών, περίπου!

Για το αίσχος του γκαράζ της Φιλελλήνων, που είχε εγκαταλειφθεί από δεκαετίας περίπου, (και όχι του περασμένοι αιώνα όπως ψευδώς ισχυρίστηκε, ενδεχομένως αποκαλύπτοντας και τον τρόπο που σκέφτεται και δρα) και το οποίο ολοκληρώνουμε με δικούς μας, των πολιτών, πόρους για να δώσουμε λύση και στο οξύτατο πρόβλημα της στάθμευσης, αλλά και στο δράμα των περιοίκων που ζούσαν μια απειλή για την υγεία και την ίδια τους τη ζωή, τι να πούμε; Οι ίδιοι οι πολίτες μπορούν να αξιολογήσουν και να κρίνουν.

Τέλος σε ό,τι αφορά το Δημοτικό Θέατρο υπογραμμίζουμε ότι τα πέντε εκατομμύρια που διασφαλίσαμε ήταν το maximum που προβλεπόταν από την προκήρυξη του σχετικού προγράμματος. Και επειδή απαιτούνταν άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ τα διαθέσαμε εμείς για να μην αφήσουμε την πόλη χωρίς ένα τόσο σημαντικό έργο, όπως έκαναν άλλοι. Και τα διαθέτουμε απλώς γιατί χάρις στη διαχείρισή μας υπάρχουν.

Είναι η τελευταία φορά που απαντούμε σε τέτοιες φθηνές, χάριν εντυπωσιασμού και απεγνωσμένης προσπάθειας για λίγη δημοσιότητα, προκλήσεις, τύπου Παπαδούλη. Κι όσο κι αν για τον ίδιο αναιρούμε την θέση μας ακόμα και για μπιρίμπα, γιατί δεν το αξίζει, δεχόμαστε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με όλους τους υποψήφιους, αρκεί να στέκονται όρθιοι.

Και επειδή εμείς ήμασταν και παραμένουμε απλοί και καθημερινοί, λαϊκοί, τύποι, που αγαπούμε τη ζωή και τον άνθρωπο, θα δώσουμε, χωρίς καν leasing μια συμβουλή στον νεόκοπο πολιτευτή: Όταν είσαι ένας ηλικιακά σιτεμένος γιάπης και θέλεις σε μια κάποια ηλικία να κάνεις τον τζάμπα μάγκα, απλώς γίνεσαι μια θλιβερή καρικατούρα… Ας το προβάρει στον καθρέφτη του και θα μας ευγνωμονεί…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου