ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Οταν ο ένας στους δύο (48,6%) πιστεύει ότι η αγορά ομολόγων έγινε κατόπιν υποδείξεων και όταν περισσότεροι από τους μισούς (57,1%) λένε ότι υπάρχει προσωπική ευθύνη του Καραμανλή, τότε τα μαντάτα είναι μαύρα από τις δημοσκοπήσεις.
Τέτοιο ράγισμα εικόνας ούτε με κρέμες δεν αποκαθίσταται εύκολα.

Οπως λέει και ο σοφός λαός, «με αποπομπές δεν σβήνονται οι πομπές». ‘Η όπως σαφώς θα to διατύπωνε και η Βέφα, « με αποπομπές δεν βάφονται αυγά».

Κουμπάρε, ο κουμπάρος κάνει εκτάκτως εκλογές επειδή στριμώχτηκε. Τίποτα για τη συμπαράσταση;

Είμαστε πρώτοι σε ακρίβεια, σε όλη την ευρωζώνη. Το κόστος ζωής στην Ελλάδα, ταιριάζει σε μπρούκληδες σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία. Και μετά παραπονιόμαστε για τον Αλογοσκούφη που κατάφερε και μας έφερε ένα ανώτερο επίπεδο ζωής.

Κάποιο λάθος κάνεις, Πρόεδρε Γιώργο, ότι η ελληνική οικογένεια πάσχει από το σύνδρομο της τρίτης βδομάδας. Δεν τελειώνουν την τρίτη βδομάδα τα μπικικίνια του μισθού. Από την πρώτη εξαφανίζονται.
Τι να κάνεις όμως, αν τη μια βδομάδα σου ρχεται Κοντολάζος, την άλλη Πιερίδη και πρέπει να καβαντζάρεις και για Πέγκυ;

Θα απεργήσουν, λένε, οι αστυνομικοί τη μέρα του τελιού του τσάμπιονς λιγκ. Μια σοφή απόφαση για την περιφρούρηση της τιμής του σώματος, με τόσους τρελαμένους που θα κυκλοφορούν εκείνη τη μέρα. Μετά τα χουνέρια από τους «αγνώστους», είναι να αφοπλίζεσαι και από κανένα χουλιγκάνο;

Μπορεί να φέρνει καθυστέρηση, όμως η αναταραχή λόγω της Αρχαιολογίας στον περιφερειακό ίσως είναι ευκαιρία για άλλον σχεδιασμό στο σημείο που βρέθηκε ο τάφος. Για να εξασφαλισθεί η επισκεψιμότητα στο χώρο μελλοντικά. Για να γίνουν από τώρα οι αναγκαίες απαλλοτριώσεις προς διαμόρφωση ενός αξιοπρεπούς σπάνιου αρχαιολογικού χώρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου