ΤΟΠΙΚΑ

72χρονη κατήγγειλε 43χρονο για απόπειρα βιασμού

72χρονη-κατήγγειλε-43χρονο-για-απόπειρα-851206

Εγκληση σε βάρος 43χρονου μικροπωλητή λαϊκών αγορών, που διαμένει στο Βόλο, κατέθεσε χθες 72χρονη γυναίκα για απόπειρα βιασμού(!)
Το περιστατικό συνέβη χθες στις 10.30 το πρωί σε οικία στο κέντρο του Βόλου, όπου διαμένει η 72χρονη οικοκυρά. Σύμφωνα με την μήνυση που υπέβαλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ο 43χρονος της μετέφερε τα ψώνια της στο σπίτι, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια καθώς διατηρούσαν φιλική σχέση.
Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι χθες ο 43χρονος της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα. Η ίδια αρνήθηκε και τότε ο 43χρονος άρχισε να ασκεί πάνω της σωματική βία, χτυπώντας της με μπουνιές στο πρόσωπο και άλλα μέρη τους σώματός της. Όμως η σθεναρή αντίδραση της 72χρονης, απέτρεψε τον 43χρονο να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια η 72χρονη μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Ο μικροπωλητής αρνήθηκε ότι άσκησε βία σε βάρος της 72χρονης και αποκάλυψε ότι μαζί της είχε περιστασιακές ερωτικές σχέσεις από το 1988, χωρίς όμως σεξουαλική επαφή, αλλά πάντα σε… στοματικό επίπεδο. Επεσήμανε δε ότι ποτέ δεν πληρωνόταν τα ψώνια που μετέφερε, αλλά αντίθετα άφηνε και… πουρμπουάρ για τις απολαύσεις.
Από την πλευρά της η 72χρονη ανέφερε ότι από τότε που έχασε τον σύζυγο της, εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή.
Ο 43χρονος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε στην Ανακρίτρια για ν απολογηθεί σήμερα.
Παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία συνεχίζει την διενέργεια της προανάκρισης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου