Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Αθλητικό Καλοκαίρι 2017

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-02, 12:03:01
Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Αθλητικό Καλοκαίρι 2017

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών παιδιών. Αθλητισμός, παιχνίδι, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα και αγαπημένα προγράμματα  ελεύθερου χρόνου και αναψυχής, για παιδιά της πόλης του Βόλου.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε δύο δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) αθλούνται, έρχονται σε επαφή με διάφορα αθλήματα και πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας, παίζουν, διασκεδάζουν.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το 2004, υλοποιείται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι, έγινε θεσμός, αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους.

Το πρόγραμμα οργανώνει και υλοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με το έμπειρο προσωπικό της ( Καθ. Φυσικής Αγωγής), με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε χρονιάς, περιόδου και ηλικίας.

Η πρώτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 19/6 - 30/6 και η δεύτερη από 3/7 – 14/7

Από τις 12/6 έως 14/6 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για  την Α΄ περίοδο και από τις 19/6 έως και τις 21/6 οι εγγραφές για τη Β΄ περίοδο στο γραφείο της Διεύθυνσης Αθλητισμού στο κτίριο του Μεταξουργείου, 3ος όροφος.

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ:  2421071770  και  στην σελίδα  www.doepap.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=