ΤΟΠΙΚΑ

Πρόωρες διακοπές για Νίκη

πρόωρες-διακοπές-για-νίκη-851206

Οι κυανόλευκοι πλέον αναμένεται να αγωνιστούν ξανά σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 Απριλίου, οπότε και θα οριστεί ο αγώνας με τον Πυρσό Γρεβενών.
Δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις θα μείνει τελικά η Νίκη Βόλου το ερχόμενο σαββατοκύριακο, μιας και η ΕΠΑΕ δεν όρισε -όπως αρχικά είχε ειπωθεί- το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών. Ο αγώνας σύμφωνα με πληροφορία που είχαν οι κυανόλευκοι από την ΕΠΑΕ θα διεξαγόταν την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαρτίου, αλλά κάτι δεν τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ, μιας και η έφεση-ένσταση που κατέθεσε η ομάδα των Γρεβενών ήθελε την εκδίκαση εκ νέου της υπόθεσης να γίνεται χθες το πρωί. Όμως η απεργία του Δικηγορικού Συλλόγου συνεχίσθηκε όπως είχε ανακοινωθεί και έτσι καμία υπόθεση δεν εκδικάστηκε. Πλέον το παιχνίδι θέλει να μετατίθεται για τις 7 Μαρτίου. Η Νίκη Βόλου μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μιας και την ερχόμενη Μ. Τετάρτη έχει επί της ουσίας ρεπό, αφού η Καστοριά έχει αποβληθεί από την συνέχεια του πρωταθλήματος λόγω χρεών. Οι κυανόλευκοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς δίχως να ιδρώσουν, ωστόσο θα πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση ως την συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και θα της απομείνουν ακόμη επτά ματς που έχουν τον χαρακτήρα του τελικού. Από την στιγμή που το ματς με τον Πυρσό οριστεί στις 7 Απριλίου στη συνέχεια ακολουθεί ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση, αφού η Νίκη θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση στις 11 Απριλίου.
Μετά το πολύ σημαντικό αγώνα επί των Γιαννιτσών, σειρά παίρνει το Θεσσαλικό ντέρμπι, αφού οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα των Τρικάλων, που μπορεί να έχει μείνει εκτός στόχων αλλά αποτελεί πάντα ένα δυνατό αντίπαλο, μιας και ο αγώνας θα έχει το χρώμα του τοπικού ντέρμπι. Στην επόμενη αναμέτρηση της η Νίκη θα οδηγηθεί στην Κοζάνη, όπου και θα παίξει με την ομώνυμη ομάδα. Πλέον για την Νίκη θα απομείνουν ακόμη τρία παιχνίδια από τα οποία προηγείται η αναμέτρηση με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό. Ακολούθως η Νίκη θα πάει στη Φιλιππιάδα, όπου και είχε ηττηθεί πέρυσι από τον Εθνικό. Οι υποχρεώσεις της ομάδας της Νέας Ιωνίας ολοκληρώνονται με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Δόξα Κρανούλας.
Συνέχεια των προπονήσεων
Μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις για τη Νίκη να αργούν, ωστόσο οι προπονήσεις δεν σταματούν, αφού η τεχνική ηγεσία θέλει να κρατήσει σε ετοιμότητα και αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες το απόγευμα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει για σήμερα μία πρωινή προπόνηση. Απόντες από τις προπονήσεις για τον Χόρχε Μπάριος είναι οι στρατευμένοι Πέτρος Καρυώτης και Χρήστος Κατσίβελος που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία. Παράλληλα ο Αντώνης Σωτρίνης συνεχίζει με φυσικοθεραπεία, ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στον τετρακέφαλο, ενώ το ίδιο πράττει και ο Φώτης Τάσσος, με τον νεαρό τερματοφύλακα να ταλαιπωρείται στον ώμο τον τελευταίο μήνα.
Τέλη Απριλίου η βοήθεια
Στα τέλη Απριλίου θα έρθει η βοήθεια από την Νομαρχία Μαγνησίας μετά από την απόφαση που πήρε το Νομαρχιακό Συμβούλιο. Στην προ δύο ημερών συνάντηση που είχε ο Νομάρχης κ. Παπατόλιας με τους φορείς της Νίκης και το Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Παύλο Μαβίδη ανακοινώθηκε πως η βοήθεια θα φθάνει τις 10 χιλιάδες ευρώ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας να πληρώσει μέρος των τρεχόντων οφειλών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου