ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς θέρμανση τα ιατρεία ΠΕΔΥ!

χωρίς-θέρμανση-τα-ιατρεία-πεδυ-766103

Εντονες διαμαρτυρίες ασφαλισμένων στο Βόλο

Χωρίς θέρμανση ιατρεία και εξεταστήρια. Οι ασφαλισμένοι που προσέρχονται, για να υποβληθούν σε εξέταση, αλλά και οι εργαζόμενοι, δηλαδή γιατροί και νοσηλευτές, τις τελευταίες μέρες σε Βόλο και Νέα Ιωνία κυριολεκτικά ξεπαγιάζουν.

Οπως καταγγέλλουν ασφαλισμένοι, γιατροί εξετάζουν τους ασθενείς φορώντας… μπουφάν, ενώ προσπαθούν να θερμάνουν τα ιατρεία είτε με τα αιρ κοντίσιον, όπου υπάρχουν, είτε φέρνοντας από το σπίτι τους θερμαντικά σώματα, όπως αερόθερμα και ηλεκτρικά καλοριφέρ.

Η κατάσταση είναι ακόμη πιο ανυπόφορη για τους ασθενείς που πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις στο ακτινολογικό αλλά και για έγκυες γυναίκες και τα παιδάκια, που πηγαίνουν στη Νέα Ιωνία για να υποβληθούν σε εξετάσεις και να κάνουν τα αναγκαία εμβόλια. Ωστόσο προτιμούν να εξεταστούν υπό συνθήκες ψύχους, παρά να χάσουν το ραντεβού που έχουν προγραμματίσει πριν από αρκετές εβδομάδες.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Είναι απαράδεκτο οι ασθενείς να πρέπει να ξεντυθούν μέσα στο κρύο, για να υποβληθούν σε μία ακτινογραφία» τόνιζαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ υπάλληλοι των ιατρείων του ΠΕΔΥ, θέλοντας να μεταφέρουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και για το οποίο ασφαλώς και θα πρέπει να βρεθεί λύση καθώς δεν είναι υποχρεωμένοι οι ασφαλισμένοι και ασθενείς να υποβάλλονται σε τέτοια ταλαιπωρία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου