ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις χιλιάδες τουρίστες έφτασαν στο Βόλο με το κρουαζιερόπλοιο «Costa Pacifica»

τρεις-χιλιάδες-τουρίστες-έφτασαν-στο-97141

Με Αμερικανούς και Ευρωπαίους «πλημμύρησε» χθες το πρωί η παραλία του Βόλου αφού κατέπλευσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο «Costa Pacifica» με σημαία Ιταλίας. Το κρουαζερορόπλοιο μετέφερε 3.000 τουρίστες και πλήρωμα 1.000 άτομα.

Οι τουρίστες που κατέβηκαν στο Βόλο περιηγήθηκαν στην παραλία, στην εμπορική αγορά και στα καταστήματα εστίασης. Το «Costa Pacifica» έφτασε στο Βόλο από την Κωνσταντινούπολη και απόπλευσε χθες το απόγευμα με προορισμό τον Πειραιά.

Επίσης σήμερα Τρίτη αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο «Europa 2» με σημαία Μάλτας. Το κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει στο Βόλο από τη Μυτιλήνη και θα αποπλεύσει με προορισμό την Τουρκία. Το «Europa 2» θα μεταφέρει περίπου 400 επιβάτες και έχει 360 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Κώστα Τσέλιο οι επιβάτες του «Costa Pacifica» κινήθηκαν στην αγορά και στα καταστήματα εστίασης ωστόσο ανέφερε ότι όσον αφορά τα κρουαζιερόπλοια θα πρέπει να γίνουν στοχευμένες ενέργειες έτσι ώστε όλοι οι επιβάτες να διοχετεύονται στην εμπορική αγορά.

ΑΘ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου