ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας και Οικονομικών

νέο-πρόγραμμα-μεταπτυχιακών-από-τα-τμ-97192

Τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοίνωσαν την έναρξη νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού» για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Στο Π.Μ.Σ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν απόφοιτοι των Πολυτεχνικών Σχολών, των Σχολών Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πολιτισμικών Σπουδών, Διεθνών Σπουδών, Επιστημών του Περιβάλλοντος, Κοινωνικών Επιστημών, Ανθρωπιστικών Επιστημών, Πολιτικών Επιστημών, Νομικών Επιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Αθλητικών Επιστημών, άλλων τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στη γραμματεία του ΠΜΣ έχει οριστεί η 6η Οκτωβρίου 2014 (3μμ). Ο κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει την Τρίτη 14 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά και για λοιπές πληροφορίες στις ιστοσελίδες http://www.prd.uth.gr/el/ και http://www.econ.uth.gr/, καθώς και στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (καθημερινά, 12.00-14.00) στα τηλέφωνα 24210-74494 & 24210-74399, emails: [email protected] & [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου