ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει στην παράταξη ο Γιάννης Μολοχίδης

παραμένει-στην-παράταξη-ο-γιάννης-μολ-97181

«Αδιαμφισβήτητη η ενότητα των Δρόμων Συνεργασίας και η στήριξη στο Μ. Πατσιαντά», αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των δέκα

Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο, μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης Μαργαρίτη Πατσιαντά και του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Μολοχίδη, που δοκίμασε τις αντοχές των «Δρόμων Συνεργασίας».

Η πρόταση που κατατέθηκε να ζητήσει ο κ. Μολοχίδης δημόσια συγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου διότι σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφόταν από μέλος της παράταξης, φαίνεται ότι αποσύρθηκε. Οι πιο ψύχραιμες φωνές, επικράτησαν και εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν και οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, μεταξύ των οποίων και ο κ. Μολοχίδης.

«Η οξεία και αναιτιολόγητη τοποθέτηση του συναδέλφου Γιάννη Μολοχίδη προς τον επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης Μαργαρίτη Πατσιαντά ήταν άστοχη, άκομψη, αντιδεοντολογική και οφειλόταν στην ελλιπή ενημέρωσή του λόγω υποχρεωτικής και δικαιολογημένης απουσίας του κατά την εσωτερική συζήτηση συγκρότησης των επιτροπών. Είναι προφανές ότι ούτε ο τόπος ούτε ο χρόνος ήταν ο καταλληλότερος για την όποια πιθανή διαφοροποίηση υπήρχε και βεβαίως είναι αυτονόητο ότι τέτοιες στάσεις αναδεικνύουν μια ψεύτικη εικόνα που δεν αναλογεί ούτε σ’ εμάς ούτε όμως και στους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και με την ψήφο τους μας κατέστησαν μείζονα αντιπολίτευση. Η επιλογή στήριξής μας ως προς την ενότητα της παράταξης και προφανώς τον επικεφαλής είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη σύμφωνα με όσα ορίζει η ιδρυτική διακήρυξή μας. Οσοι επιχειρούν με διάφορα σχόλια να δοκιμάσουν την συνοχή της δημοτικής ομάδας ώστε να συμπεριφερθούμε με πράξεις αυταρχικής νοοτροπίας σαν αυτές που επιδεικνύουν άλλοι αυτοδιοικητικοί καθημερινά, θα διαψευστούν οικτρά», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα:

Σε έντονο κλίμα η συνεδρίαση των Δρόμων Συνεργασίας

Δημόσια συγνώμη ή διαγραφή ~ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ Ι. ΜΟΛΟΧΙΔΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου