ΤΟΠΙΚΑ

Πνιγμός 7χρονου σε βαρέλι! ~ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

πνιγμός-7χρονου-σε-βαρέλι-ανειπωτη-τρ-338517

Παγίδα θανάτου το παιχνίδι για αγγελούδι, που βρήκε φρικτό τέλος

Φρικτό θάνατο, παγιδευμένο με το κεφάλι μέσα σε βαρέλι με νερό, βρήκε ένα 7χρονο αγοράκι στη Νέα Ιωνία. Σε ένα οικόπεδο ακριβώς στην πίσω πλευρά του σπιτιού του έπαιζε χθες το απόγευμα. Ισως κάτι έπεσε από τα χεράκια του μέσα στο βαρέλι και έσκυψε να το πάρει, ίσως να θεώρησε ότι θα μπορούσε να παίξει μέσα στο νερό… Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη εκείνη τη μοιραία στιγμή, όταν το αγοράκι έπεσε με το κεφάλι μέσα στο βαρέλι.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Πάλεψε να βγει, αλλά ήταν μάταιο. Υπολογίζεται ότι μετά από ένα τέταρτο με μισή ώρα, ανασύρθηκε από το βαρέλι. Οι σφυγμοί του είχαν εξασθενήσει σε επικίνδυνο βαθμό. Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση διακομίσθηκε διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Βόλου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς, το αγγελούδι κατέληξε.

Σε απερίγραπτη τραγωδία μετατράπηκε το παιχνίδι για τον 7χρονο μαθητή, αλβανικής καταγωγής, πίσω από το σπίτι του στην οδό Ξηριά, στη Ν. Ιωνία, πίσω από το στρατόπεδο. Το παιδί γλίστρησε στο βαρέλι και παγιδεύτηκε. Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε μαρτυρούσε ότι είχε προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να βγει στην επιφάνεια, αλλά δεν τα κατάφερε.

Την πτώση του παιδιού αντιλήφθηκαν από το ακριβώς διπλανό σπίτι. Μια οικογένεια ημεδαπών που γνώρισε το 7χρονο σχεδόν από τα γεννοφάσκια του. Και τον πρόσεχαν, σαν να ήταν το δικό τους εγγόνι, όταν οι γονείς του απουσίαζαν για εργασία.

Ο «παππούς» του παιδιού βγήκε στην αυλή, γύρω στις 5.30 το απόγευμα και αντίκρισε σοκαρισμένος την εικόνα στο βαρέλι. Ακαριαία στήθηκε επιχείρηση διακομιδής στο Αχιλλοπούλειο με μονάδα του ΕΚΑΒ. Το παιδί, όταν ανασύρθηκε, ωστόσο, δεν είχε σφυγμούς. Οι ανανήψεις, προς θλίψη ομάδας γιατρών και νοσηλευτών, που έπεσαν πάνω από το κεφάλι του για τη σωτηρία του, δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο 7χρονος «έφυγε» άδικα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Οι κραυγές της μάνας διαπερνούσαν τους τοίχους της μονοκατοικίας. Συγγενείς, γείτονες και φίλοι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν συντετριμμένοι στο σπίτι, αδύνατο να πιστέψουν την τραγωδία. Τις έρευνες ανέλαβε η Αστυνομία.

Πίσω από το σπίτι, στο σημείο που απέκλεισαν οι αστυνομικοί για τις έρευνες, εκτυλίχθηκε η τραγωδία με θύμα ένα αγοράκι μόλις 7 ετών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου