ΤΟΠΙΚΑ

Το πρόγραμμα Καθαριότητας σε Βόλο και Νέα Ιωνία

το-πρόγραμμα-καθαριότητας-σε-βόλο-και-313408

Από σήμερα μέχρι και τη Δεύτερη Μέρα του Πάσχα

Aπό την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας το οποίο αναπροσαρμόζεται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, κατά τις μέρες των αργιών μερικώς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία της Υπηρεσίας, έχει ως εξής :

Στη Δημοτική Ενότητα Βόλου : Αποκομιδή απορριμμάτων: Σήμερα Μ. Παρασκευή θα κινηθούν δύο απορριμματοφόρα στον κεντρικό τομέα του Βόλου για την αποκομιδή των πράσινων κάδων. Επίσης θα γίνει αποκομιδή των υπόγειων κάδων, ενώ ένα αυτοκίνητο θα κινηθεί για την αποκομιδή αντικειμένων. Αύριο Μ. Σάββατο στο Βόλο θα λειτουργήσει κανονικά όλη η υπηρεσία, την Κυριακή του Πάσχα στο Βόλο θα κινηθούν δύο απορριμματοφόρα στον κεντρικό τομέα της ενότητας για την αποκομιδή των πράσινων κάδων και την αποκομιδή των υπόγειων κάδων. Τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα στο Βόλο θα κινηθούν δύο απορριμματοφόρα στον κεντρικό τομέα της πόλης για την αποκομιδή των πράσινων κάδων και την αποκομιδή των υπόγειων κάδων.

Για την αποκομιδή των κάδων ανακύκλωσης στη Δημοτική Ενότητα Βόλου η υπηρεσία θα λειτουργήσει ως εξής: Σήμερα Μ. Παρασκευή θα λειτουργήσει όλη η υπηρεσία. Το Μ. Σάββατο θα κινηθούν δύο απορριμματοφόρα στους κεντρικούς τομείς για την αποκομιδή των μπλε κάδων, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα κινηθεί ένα απορριμματοφόρο στους κεντρικούς τομείς για την αποκομιδή των μπλε κάδων, ενώ το ίδιο θα γίνει και τη Δεύτερη Μέρα του Πάσχα.

Στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία η αποκομιδή των απορριμμάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατήρτισε η Υπηρεσία θα γίνει ως εξής : Σήμερα Μ. Παρασκευή. Ενα απορριμματοφόρο σε στοχευμένα κεντρικά σημεία. Το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσει όλη η Υπηρεσία. Ανήμερα και τη Δεύτερη Μέρα του Πάσχα δεν θα γίνει αποκομιδή. Οσον αφορά την ανακύκλωση στη Νέα Ιωνία σήμερα Μ. Παρασκευή θα κινηθεί ένα απορριμματοφόρο σε στοχευμένα κεντρικά σημεία, ενώ αύριο Μ. Σάββατο θα λειτουργήσει όλη η υπηρεσία.

Επίσης οδοκαθαριστές και μηχανικές σκούπες θα βγουν στο Βόλο σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα και στη Νέα Ιωνία σήμερα και αύριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου