ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολλές οι διακρίσεις για τον «Νικόμαχο»

πολλές-οι-διακρίσεις-για-τον-νικόμαχ-195931

Στον πλέον πιο ικανοποιητικό βαθμό κινείται για το 2020 ο βολιώτικος σύλλογος Ταεκβοντό Νικόμαχος, αφού η συμμετοχή του σε όλες τις αγωνιστικές και μη δραστηριότητες στέφεται με επιτυχία και οι διακρίσεις κάθε φορά πολλές.

Ξεκινώντας το 2020 και μετά την διοργάνωση του πετυχημένου αγωνιστικού σεμιναρίου της Πορταριάς ήρθε η μεγάλη επιτυχία των αθλητών του στο 1ο Προκριματικό πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη από 7 έως 9 Φεβρουαρίου. Στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχαν 1300 αθλητές από 110 σωματεία της Βορείου Ελλάδος.

Για το 2020 ο Νικόμαχος θα έχει 5 άτομα στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος και ο Δημήτριος Τόρης, προπονητής του Νικόμαχου θα είναι και για το 2020, εκ νέου προπονητής κλιμακίων Βορείου Ελλάδος.

Επίσης να αναφέρουμε πως στις 22 Φεβρουαρίου 2020 θα γίνει η κοπή πίτας της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και θα βραβευτούν 7 αθλητές του συλλόγου για τις διακρίσεις που έκαναν το έτος που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις και τα μετάλλια στο 1ο Προκριματικό πρωτάθλημα ο βολιώτικος σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 6 χρυσά και 8 χάλκινα μετάλλια και επίσης κατέκτησε 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών. Συνολικά λοιπόν η συγκομιδή του ήταν στα 16 μετάλλια. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Μαριτίνα Ζαχαράκη στην κατηγορίες -67 Γυναικών, ο Αργύρης Χλίτσιος στην κατηγορία -78 Εφήβων, η Ελένη Κρητικού στην κατηγορία -49 Νεανίδων, η Ελένη Ψαρογιάννη στην κατηγορία -27 παγκορασίδων, ο Ευάγγελος Τόρης στην κατηγορία -54 Ανδρών και ο Χρήστος Φραδέλος στην κατηγορία -73 Εφήβων. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Χρήστος Αντωνίου στην κατηγορία -63 Εφήβων, ο Ευάγγελος Τόρης στην κατηγορία -51 εφήβων, η Ευσταθίου Ελένη στην κατηγορία -53 Γυναικών, η Βικτώρια Εμερτζιάδη στην κατηγορία -33 Κορασίδων, ο Αποστόλης Καραγιαννόπουλος στη κατηγορία -37 Παμπαιδων, ο Θάνος Σανιδάς στην κατηγορία -49 Εφήβων, η Σανιδά Σόνια στην κατηγορία -30 Παγκορασίδων και η Παναγιώτα Τσιούμα στην κατηγορία – 45 Παγκορασίδων. Σε ότι αφορά το Διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών Ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Ελένη Ζηργάνου και χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Δάφνη Αναστασοπούλου. Αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να πάρουν μετάλλιο οι Ελευθέριος Ιωάννου, Ελευθέριος Καραπάνος, Άγγελος Καρμάλης, Αναστασία Πέτση, Νικόλαος Καραμπελιάς, Χριστίνα Κουβλάκη, Αντώνης Κουβλάκης, Άγγελος Καζάκης και Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος Πρασσάς.

Η προετοιμασία των αθλητών καθώς και η συμμετοχή σε δραστηριότητες συνεχίζεται εντατικά. Στο προσεχές μέλλον ο σύλλογος θα συμμετέχει σε αγώνες που θα γίνουν στην Καβάλα αλλά και στο εξωτερικό καθώς και στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου σε ανακοίνωση του εκφράζει τα συγχαρητήρια του και την διαρκή στήριξη του στο προπονητικό έργο. Οι προπονητές του συλλόγου Δημήτριος Τόρης, Παύλος Τόρης και Βαλάντης Χρηστάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους υπενθυμίζουν πως η συμμετοχή και μόνο σε αθλητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες είναι η πρώτη και μεγαλύτερη νίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου