ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη ελπίδας για Διαγόρα

νίκη-ελπίδας-για-διαγόρα-195967

Εμφατική νίκη πέτυχε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, κερδίζοντας εντός έδρας τον ΑΟ Ποταμιάς με 3-0, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προηγούνταν ήδη με 2-0 στο ημίχρονο, με τον Ζενούνη μεγάλο πρωταγωνιστή, αφού πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα του Διαγόρα, ενώ δοκάρι είχε ο Αναστασίου στα πρώτα λεπτά. Η ομάδα του Στεφανοβικείου άνοιξε το σκορ στο 21’, με τους Αναστασίου και Κουβελά να συνεργάζονται όμορφα και τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Ζενούνη, που πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΑΟ Ποταμιάς για το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι, που καίγονταν για βαθμούς, έκαναν το 2-0. Η φάση ξεκίνησε από τον Αναστασίου, με του Κουβελά να δίνει την «ασίστ» και πάλι στον Ζενούνη, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 44’.

Η άνετη νίκη του Διαγόρα σφραγίστηκε στο 90’, με το τέρμα του Σιγαλακάκου, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την ομάδα της Μαγνησίας, πάντως να παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, παρά τη σημαντική – ανάσα που πήρε.

Μάλιστα, ο Διαγόρας είχε, πέραν των τριών τερμάτων που πέτυχε αρκετές ακόμα καλές στιγμές για να διευρύνει το προβάδισμά του. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Κυριάκος, που θα λείψει από το ερχόμενο παιχνίδι για το Διαγόρα, με αντίπαλο την Αταλάντη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΟΤΑΜΙΑ 3-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης (72’ Σιγαλάκος), Καλιακούδας, Δίντσης, Μπλέντι, Αλεξίου, Ζενούνης (72’ Πρασσάς), Κυριάκος, Κουβελάς (61’ Τανός), Ζιάκας, Αναστασίου (61’ Αλαμάνης)

ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Γιαννακόπουλος (80’ Τσούκας), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Νούλας (46’ Ζαλοκώστας), Κατσαρής, Χρυσικός (75’ Ρέπας), Σταμούλης (70’ Ματζιούτας), Πλεξίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου