ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη ένα τρίποντο παραμονής για τον εκπληκτικό ΓΣ Αλμυρού

ακόμη-ένα-τρίποντο-παραμονής-για-τον-ε-195978

Τους 29 πόντους, παίρνοντας μία ακόμα πολύτιμη εκτός έδρας νίκη έφτασε ο Γ.Σ. Αλμυρού, που επικράτησε άνετα εκτός έδρας του Διγενή Νεοχωρίου με 0-3, «κοιτώντας» πια με μεγαλύτερη σιγουριά τις θέσεις που εξασφαλίζουν τη σωτηρία στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου εμφανίστηκε σίγουρη και αποφασισμένη για τους τρεις βαθμούς της νίκης, όντας απόλυτα προσηλωμένη τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά της καθήκοντα στο παιχνίδι για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου.

Πρώτος στόχος για τους Αλμυριώτες ήταν η επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος, κάτι το οποίο θα έδιωχνε το άγχος από τα πόδια των φιλοξενούμενων. Γκολ που ήρθε αρκετά νωρίς – μόλις στο 12’ – για να ακολουθήσουν ακόμα δύο που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Το 0-1 για την ομάδα του ΓΣΑ ήρθε μόλις δύο λεπτά μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Βουρδάκη να επωφελείται της σέντρας του Ηλιόπουλου και να χρίζεται σκόρερ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ψωμιάδη.

Φάουλ του Γούτσιου στο 36’ – ιδιαίτερα επικίνδυνο – δεν κατέληξε ευτυχώς στην εστία του Λέτσο, περνώντας λίγο άουτ.

Οι Αλμυριώτες, ναι μεν δε δημιούργησαν πολλές φάσεις, όπως και η αντίπαλη ομάδα, ωστόσο ήταν πολύ πιο ουσιαστικοί, μετατρέποντας τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο 83’… οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Βουρδάκη σε αυτόν του δημιουργού και τον Ηλιόπουλο σε εκείνον του σκόρερ, για το 0-2 υπέρ των φιλοξενουμένων. Πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος για τον ΓΣΑ, ο Βαγενάς πάντως, απώλεσε μεγάλη ευκαιρία, όντας σε πλεονεκτική θέση, με τον Ψωμιάδη να παρεμβαίνει αποτελεσματικά.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ηλιόπουλος, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με σουτ εντός περιοχής, έπειτα από σέντρα του Λάμπου.

ΔΙΓΕΝΗΣ-ΓΣΑ 0-3

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ψωμιάδης, Τεντολούρης Δ. (58’ Διβανές), Αυγουστάτος, Γούτσιος, Μωραΐτης, Σταμέκος, Αλεξίου Eυθ. (89’ Κερασιώτης), Μανώλης, Τεντολούρης Α., Αλεξίου Δ. (66’ Λαγκαδινός), Κοντογεώργος

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Στογιαννίδης, Λάμπος, Κυριάκος, Παπακώστας, Αγιασιώτης (86’ Αΐδης), Βουρδάκης (90’ Δήμος), Καναβός, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς, Ηλιόπουλος (90’ Νικογιάννης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου