ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολες αναμετρήσεις αύριο για Πύρασο και Ρήγα

δύσκολες-αναμετρήσεις-αύριο-για-πύρα-499791

Δύσκολες αποστολές θα έχουν αύριο Πύρασος Ν. Αγχιάλου και Ρήγας Φεραίος στη 2η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι Αγχιαλίτες παίζουν με τα Μετέωρα εντός έδρας, ενώ ο Ρήγας παίζει εκτός με την επικίνδυνη Θύελλα Πετρωτού.

 

Χωρίς δύο βασικούς

Με δύο βασικές απουσίες θα υποδεχτεί αύριο (4 μ.μ) ο Πύρασος τα Μετέωρα. Ο Λάκης Μπακάλης καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς να υπολογίζει τον τραυματία Στεφανή αλλά και τον τιμωρημένο, Σπύρο Νούσια. Αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες των Ρουκά και Σπύρου τότε το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο

Τα ευχάριστα προέρχονται από την περίπτωση του Αρσένου που τελικά θα βρίσκεται στην αποστολή αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ο Μάκης Πετρίδης, που ένιωσε ένα σφίξιμο την περασμένη Παρασκευή και αποκλείστηκε από το ματς με την Σπερχειάδα, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη. Αναλυτικά στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Αρσένος, Γκάγκας, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Ζαρίφης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Ταφίλης, Γκιγκιλασβίλι και Φασουράκης.

Στο μεταξύ η διοίκηση της ομάδας έβαλε γενική είσοδο 5 ευρώ για το ερχόμενο ματς σε μια προσπάθεια να μαζέψει τον κόσμο στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Μάλιστα ετοιμάζονται και εκπλήξεις πριν τη σέντρα του παιχνιδιού για όσους παραβρεθούν. Τέλος να αναφέρουμε πως την αναμέτρηση κόντρα στα Μετέωρα θα διευθύνει ο Γκαραγκάνης της Ένωσης Πιερίας με βοηθούς τους Λαφαντζή και Κύφο από την ίδια Ένωση.

 

Με στόχο τους βαθμούς

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρήγα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στα Τρίκαλα κόντρα στη Θύελλα Πετρωτού. Ο μοναδικός πονοκέφαλος που έχει ο Γιώργος Καραμίχαλος είναι ο Γιάννης Μόσιος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αλλά λογικά θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το δύσκολο αυριανό παιχνίδι με τη Θύελλα. Ας μην ξεχνάμε πως την 1η αγωνιστική απέναντι στον ΑΟΚ στην Καρδίτσα, οι τρικαλινοί παρά την ήττα τους με 3-1 έδειξαν καλό σύνολο το οποίο μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, ισοπαλία ή νίκη και οι ιθύνοντες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να παλέψουν γι’ αυτό. Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι παίκτες οι οποίοι είναι οι: Τσουμπέκος, Κουρίτας, Κούσιας, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Σκλαπάνης, Γούτσιος, Σπαθής, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μόσιος, Μαυρίδης, Κουντούρης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος Δανηλόπουλος, Λαμπρογιώργος, Μιχολίτσης, Μπάτης και Ντόντος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα με βοηθούς τους επίσης Καρδιτσιώτες, Διπλάρη και Τίκα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου