ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για τα επίσημα ματς

στην-τελική-ευθεία-για-τα-επίσημα-ματς-455653

Δύο μέρες έμειναν για τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις του Πυράσου και του Ρήγα για την α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και οι δύο ομάδες καταστρώνουν τα τελευταία τους σχέδια.

Χωρίς προβλήματα

Με άπαντες τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυράσου για το σαββατιάτικο ματς απέναντι στον Ιάσωνα Α.Μ. Ο κ. Μπακάλης δε θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και τους θέλει σε εγρήγορση για να αποφευχθεί οποιοδήποτε απρόοπτο. Ο Πύρασος είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης και η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση από τον Ιάσωνα. Ωστόσο στο Κύπελλο γίνονται πολλές εκπλήξεις και ποτέ δεν πρέπει να προδικάζουμε κάποιο αποτέλεσμα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι η ομάδα θα είναι κομπλέ στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, με τον Λάκη Μπακάλη να έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο των πολλών επιλογών.

Φιλοξενούμενος… στην έδρα του

Δύο κατηγορίες χωρίζουν τον Ρήγα με τον Άρη Μελισσατίκων και εξ ορισμού οι Βελεστινιώτες ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Το γεγονός όμως πως ο Ρήγας, αν και η κληρωτίδα τον έφερε φιλοξενούμενο, θα παίξει στην έδρα του το Βελεστίνο, λόγω έλλειψης γηπέδου του Άρη, καθιστά την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης. Πάντως εφησυχασμός δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και η ομάδα προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη το Σάββατο.

Όλοι οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για τη φετινή επίσημη πρεμιέρα τους, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Καραμίχαλος να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο αναμένεται αρκετός κόσμος που θα θελήσει να δει από κοντά αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά φέτος η ομάδα, αν αναλογιστούμε και την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, μιας και διατέθηκαν πάνω από 300 εισιτήρια.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου