ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην 6η αγωνιστική το ντέρμπι Ρήγα – Πυράσου

στην-6η-αγωνιστική-το-ντέρμπι-ρήγα-πυ-478492

Με το τοπικό ντέρμπι Ρήγα – Πυράσου να γίνεται στην 6η αγωνιστική και η πρεμιέρα στις 19 Σεπτέμβρη να θέλει τον Ρήγα να υποδέχεται στο Βελεστίνο τον νεοφώτιστο Απεραντιακό Ευρυτανίας, τον δε Πύρασο να παίζει στην «ενωμένη» Σπερχειάδα έγινε η κλήρωση
του 4ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής στη Βέροια.
Και στη 2η αγωνιστική ο Ρήγας παίζει με νεοφώτιστη ομάδα και στην έδρα της Θύελλας Πετρωτού, ενώ τρικαλινή ομάδα (Μετέωρα) θα υποδεχθεί ο Πύρασος…
Στη συνέχεια ο Ρήγας θα παίζει με οποία ομάδα έπαιζε την προηγουμένη αγωνιστική η Θύελλα, ενώ ο Πύρασος παίρνει τον αντίπαλο από τον Αγρότη.
Το ντέρμπι μεταξύ των δύο εκπροσώπων του νομού μας θα γίνει την 6η και 19η αγωνιστική.
Στη κλήρωση έγινε και γνωστό το τι θα ισχύει σχετικά με τον αριθμό των υποβιβασθέντων σωματείων από κάθε όμιλο φέτος, δεδομένης της απόφασης της ΕΠΟ σχετικά με το ότι το επόμενο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής για τη σεζόν 2011-12 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 140 συλλόγων. Οπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργος Σαρρής, σε κάθε όμιλο θα παραμένουν οκτώ ομάδες. Δηλαδή αυτές που θα καταλαμβάνουν τις θέσεις 2-9 (η 1η θέση οδηγεί στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική). Οποια ομάδα τερματίζει από τη 10η θέση και κάτω (ανεξαρτήτως των ομάδων του ομίλου) θα υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.
Επίσης, αν και ήταν γνωστό, επισημοποιήθηκε χθες πως το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα ξεκινήσει στις 18-19 Σεπτέμβρη, αν και οι ημερομηνίες των επόμενων αγωνιστικών θα γνωστοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου