ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα κυανόλευκα Νάστος και Μασίας

στα-κυανόλευκα-νάστος-και-μασίας-484812

Ο Ανέστης Νάστος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε χθες σε όλα με τον Στράτο Γιδόπουλο, υπέγραψε για έναν χρόνο και σήμερα αναμένεται στο Βόλο. Στην Αθήνα βρίσκεται για λογαριασμό των κυανολεύκων και ο Αργεντίνος Σέρτζιο Βάλντο Μασίας, που έχει συμφωνήσει με το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας και απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ανέστης Νάστος είναι γεννημένος το 1989, αγωνίζεται στα χαφ και έχει εμπειρία από τη Β’ Εθνική. Ξεκίνησε από τον Πανερυθραϊκό, ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στον Ηλυσιακό για δυο σεζόν. Την πρώτη χρονιά έκανε επτά συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία, ενώ την δεύτερη 15 στο ίδιο πρωτάθλημα. Πέρυσι αγωνίστηκε με το Αιγάλεω σε 20 παιχνίδια. Συνολικά έχει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Από ’κει και πέρα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες από χθες στην Αθήνα ο Αργεντίνος επιθετικός Σέρτζιο Βάλντο Μασίας και αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν είναι όλα εντάξει, τότε έχει συμφωνήσει σε όλα και θα έρθει στον Βόλο για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Από ’κει και πέρα η Νίκη συνεχίζει τις αναζητήσεις της και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό από ελεύθερους ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να αποκτηθεί.

Οσον αφορά στο Νίκο Παντίδο, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τον παραχωρήσει με υποσχετική στον Εθνικό Αστέρα. Ο νεαρός μπακ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Νίκης και συζήτησε με τον Στράτο Γιδόπουλο το ενδεχόμενο να έρθει στη Νέα Ιωνία, αλλά τελικά σε συνεργασία με τους «πράσινους» αποφάσισε να συνεχίσει στη Β’ Εθνική και στην Καισαριανή.

Τέλος, για τον Ούγγρο Κέρεκ θα τον δει και σήμερα στο φιλικό τελικά ο Χόρχε Μπάριος, αφού δεν έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη.

Ενδιαφέρον για Καρακατσάνη

Εν τω μεταξύ άλλος ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής φέρεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νίκη. Μάλιστα δεν αποκλείεται σήμερα να δώσει το παρών στο φιλικό με τον Φωκικό. Ο λόγος για τον 29χρονο μέσο Λουκά Καρακατσάνη που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο, ενώ έχει περάσει και από Διαγόρα, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό. Με τον τελευταίο αγωνίστηκε 12 φορές στην Α’ Εθνική.

Φιλικό με Φωκικό

Φιλικό παιχνίδι με τον Φωκικό δίνει σήμερα το απόγευμα στις 6 η Νίκη στην Αμφισσα. Ο Χόρχε Μπάριος το πιο πιθανό είναι να κάνει πρόβα ενδεκάδας για το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ στο Κύπελλο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό τον λόγο θα χωρίσει τους παίκτες σε δυο ομάδες και θα αγωνιστούν από ένα ημίχρονο. Το παιχνίδι με τον Φωκικό, αντίπαλου της Νίκης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ και θα βοηθήσει τον Χόρχε Μπάριος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του Σαββατιάτικου πρώτου επίσημου αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ. Οι κυανόλευκοι από φιλικό σε φιλικό δείχνουν σημάδια βελτίωσης, αλλά φυσικό είναι πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια από την στιγμή που η ομάδα ξεκίνησε αργά την προετοιμασία της και βρίσκεται μόλις στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου