ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία… η Νίκη

στην-τελική-ευθεία-η-νίκη-487643

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της πρώτης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης της σεζόν, με τους κυανόλευκους να φιλοξενούν τον ΠΑΟ Ρουφ είτε στον Αλμυρό είτε στη Νεάπολη.

Από την ΠΑΕ είχε δηλωθεί αρχικά το γήπεδο του Αλμυρού για να φιλοξενήσει την πρώτη φετινή επίσημη κυανόλευκη αναμέτρηση, ωστόσο μετά τα νέα δεδομένα και την παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου της Νεάπολης από το Δήμο Βόλου κατατέθηκε αίτημα στην ΕΠΟ για αλλαγή της έδρας.

Είτε στον Αλμυρό είτε στην Νεάπολη αυτό που έχει σημασία για την Νίκη είναι να πάρει την πρόκριση κόντρα στην ομάδα των Αθηνών και να ξεκινήσει με το δεξί στις φετινές της υποχρεώσεις, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά τον κόσμο της που περιμένει πώς και πώς να πανηγυρίσει ξανά.

Είναι γεγονός πως η συμπαράσταση των φίλων της Νίκης κάνει τεχνικό και ποδοσφαιρικό τιμ να προσπαθεί ακόμη περισσότερο για την συνέχεια, μιας και ο κόσμος ευελπιστεί πως με τις φετινές μεταγραφές η ομάδα θα μπορέσει να κάνει το άλμα και μετά από χρόνια να αφήσει πίσω της το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μια και καλή.

Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά αλλά και λίγη υπομονή από όλες τις πλευρές, έστω και αν οι μεταγραφικές κινήσεις στην τρέχουσα σεζόν επιτάσσουν στους κυανόλευκους να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού.

Πέρα από το Κύπελλο αυτό που ενδιαφέρει φυσικά την κυανόλευκη οικογένεια είναι το πρωτάθλημα με την αρχή να γίνεται κόντρα σε μία νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, μιας και ο Αετός Σκύδρας θα φιλοξενήσει την ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Αυτό που έχουν βέβαια στο μυαλό τους τόσο ο Χόρχε Μπάριος όσο και οι ποδοσφαιριστές είναι το ματς Κυπέλλου, μιας και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη χρονιά.

Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να μην τρομάζει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι πάνω από όλα σεβασμό και αγωνιστική πειθαρχία, μιας και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κατεξοχήν ο θεσμός των εκπλήξεων.

Μέχρι σήμερα ο Χόρχε Μπάριος είχε δώσει προσοχή περισσότερο στην τακτική αλλά και πώς θα «παντρέψει» τόσους νέους ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας με τη βοήθεια των παικτών που έμειναν από πέρυσι ένα αξιόλογο σύνολο που θα έχει αρχή και τέλος. Τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο γήπεδο, όπου είναι ο καθρέπτης κάθε ομάδας.

Επιστρέφει ο Κουτσογιάννης

Μία διάταση στο δικέφαλο είχε κρατήσει τον Μιχάλη Κουτσογιάννη εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, υποχρεώνοντάς τον σε ατομικές προπονήσεις. Ο Χόρχε Μπάριος αναμένεται να έχει και πάλι στην διάθεση του τον «Κούτσο» από αύριο και έτσι θα μπορεί να υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου στις 4 Σεπτεμβρίου κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

Τετάρτη με Φωκικό

Ενα νέο φιλικό παιχνίδι περιμένει την ομάδα της Νίκης την ερχόμενη Τετάρτη, μιας και ο Φωκικός που αγωνίζεται επίσης στην Γ’ Εθνική θα φιλοξενήσει τους κυανόλευκους σε ακόμη ένα τεστ προετοιμασίας. Ο Χόρχε Μπάριος θέλει οι παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς Κυπέλλου, γι’ αυτό και θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε όλοι να αγωνιστούν για 45 λεπτά. Από την μία πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι παίκτες να αποκτήσουν περισσότερες παραστάσεις αγωνιζόμενοι ως ομάδα, από την άλλη όμως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιβαρυνθούν σωματικά.

Tα διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128, 24210-66128 και 6979492113. Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320.

Εγγραφές στο Αθλητικό Κολέγιο Νίκης

Από την Ερασιτεχνική Νίκη ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 30/08/2010 αρχίζουν οι εγγραφές στο Αθλητικό Κολέγιο ποδοσφαίρου καθημερινά στις ώρες 6 μ.μ. με 9 μ.μ. Πληροφορίες στα γραφεία του κολεγίου στην πίσω πλευρά του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς και στο τηλ. 24210 85311. Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα αγοριών και κοριτσιών γεννηθέντων από 01/01/1996 έως 31/12/2005. Γίνεται γνωστό πως έγινε πλήρη ανακαίνιση και βελτίωση όλων των χώρων του Αθλητικού Κολεγίου (γραφεία, αποδυτήρια) όπως και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και οι προπονήσεις των ακαδημιών θα γίνονται στον καινούργιο αγωνιστικό χώρο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου