ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο φιλικό τεστ σήμερα για τη Νίκη

νέο-φιλικό-τεστ-σήμερα-για-τη-νίκη-485489

Με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας θα αγωνιστεί σήμερα η Νίκη Βόλου σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο με τον ΠΑΟ Ρουφ. Οι κυανόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, που και φέτος θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νίκης Βόλου Χόρχε Μπάριος θα δει σήμερα για ακόμη μία φορά τους παίκτες του να αγωνίζονται και θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Οι προπονήσεις στα Γρεβενά ήταν σκληρές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να φανούν ανέτοιμοι στο φιλικό τουρνουά του Αλμυρού την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η τεχνική ηγεσία δεν είχε παρά να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή, τους γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Σοφάδων. Η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται στο να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος του τουρνουά με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού.

Συγκεκριμένα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να έχουν οι: Τάσσος, Σαμαράς, Καρακώστας, Σωτρίνης, Μαιστρέλλης, Διγκόζης, Πετράς, Γραμματικόπουλος, Ντάνισιτς, Βλάχος και Βακουφτσής. Στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό προτιμήθηκε το 4-3-3 και κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα δοκιμαστεί και το 4-4-2 με το δίδυμο της επίθεσης να αποτελείται από τους Βακουφτσή και Ντάνισιτς, ενώ ως αριστερό χαφ θα κινείται ο Βλάχος και στα δεξιά ο Γραμματικόπουλος. Στους παραπάνω παίκτες ο Χόρχε Μπάριος αναμένεται να δώσει περίπου 60 λεπτά συμμετοχής στον καθένα και στην συνέχεια θα προβεί σε αλλαγές. Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο Βοηθητικό γήπεδο του Διμηνίου, αλλά δεν ανέβασαν ρυθμούς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

 

Ξεκινούν τα έργα στην κλούβα

Το πρώτο θέμα που απασχολεί την ομάδα της Νίκης Βόλου την παρούσα στιγμή είναι αυτό της έδρας. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα στη κλούβα με πρώτο μέλημα την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα. Το χορτάρι που υπήρχε έχει ήδη καεί και αναμένεται να τοποθετηθούν νέα κομμάτια τάπητα, προκειμένου να χρησιμοποιήσει η ομάδα της Νίκης την ιστορική της έδρα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ατομικό ο Κουτσογιάννης

Στο μεταξύ με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει στις προπονήσεις ο Μιχάλης Κουτσογιάννης. Ο δυναμικός μέσος ταλαιπωρήθηκε τελευταία από μία διάταση στο δικέφαλο και αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις της ομάδας από την ερχόμενη Δευτέρα.

Περιμένοντας την απόφαση

Την απόφαση της ΕΠΟ για αλλαγή της έδρας στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ περιμένει η Νίκη Βόλου, αφού στην τελευταία συνάντηση στο Δημαρχείο Βόλου αποφασίσθηκε η παραχώρηση του γηπέδου της Νεαπόλεως στην κυανόλευκη ΠΑΕ για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ΠΑΕ ζήτησε από την ΕΠΟ ο αγώνας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος να μη διεξαχθεί στον Αλμυρό, που είχε αρχικά δηλωθεί, αλλά στη Νεάπολη, με την απόφαση να αναμένεται με αγωνία.

 

Νέο φιλικό με Φωκικό

Ενα νέο δυνατό φιλικό θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη η Νίκη Βόλου, μιας και θα φιλοξενηθεί στην Άμφισσα από τον τοπικό Φωκικό λίγες μέρες πριν από τη σέντρα στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

 

Δανεικός ο Ζαρίφης

Σε μια νέα σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου που απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον 19χρονο Χρήστο Ζαρίφη από την Νίκη Βόλου. Ο Ζαρίφης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Νίκης και πέρυσι τον Γενάρη προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα μετά από εισήγηση του Χόρχε Μπάριος. Με τα κυανόλευκα στη Γ’ Εθνική αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να τον χρησιμοποιεί τόσο ως επιθετικό, όσο και ως αμυντικό μέσο, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός. Το βέβαιο είναι πως τη φετινή χρονιά υπό την καθοδήγηση του Λάκη Μπακάλη ο ποδοσφαιριστής θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, τον οποίο στο φετινό ρόστερ της Νίκης Βόλου δύσκολα θα έβρισκε. Πάντως ο Ζαρίφης είναι παίκτης που υπολογίζεται από την κυανόλευκη οικογένεια για το μέλλον και γι’ αυτό ο δανεισμός του ήταν μονοετής μετά από εισήγηση και του Χόρχε Μπάριος, ο οποίος πιστεύει στην αξία του. Ο ίδιος δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Νέας Αγχιάλου: «Γνωρίζω ότι έγιναν πολλές και καλές μεταγραφές, ενώ με ορισμένους παίκτες ήμασταν μαζί στη Νίκη Βόλου ή στους Νέους Αθλητές. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η οργάνωση σε επαγγελματικά επίπεδα, το ενδιαφέρον των ανθρώπων της διοίκησης μεγάλο κι όλα αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με το αξιόλογο ρόστερ που έχει θα οδηγήσουν το σύλλογο σε πολύ θετικά αποτελέσματα».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου