ΤΟΠΙΚΟ

Εναρξη με όνειρα για τον Πρωτεσίλαο

εναρξη-με-όνειρα-για-τον-πρωτεσίλαο-804847

Με προπονητή τον Μιχάλη Ανδρωνά και τη νέα χρονιά

Την Τετάρτη 3/8 ξεκίνησε την προετοιμασία ο Πρωτεσίλαος Πτελεού. Η ομάδα μετά τον καθιερωμένο αγιασμό έκανε την πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Ανδρωνά, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι νεαρής ηλικίας, έλειπαν δικαιολογημένα τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένονται ακόμη τρεις μεταγραφές.

Το παρών πάντως μεταξύ άλλων έδωσε και ο πολύπειρος μεσοαμυντικός Χρήστος Παπαδόπουλος, που επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια στο σύλλογο του Πτελεού, για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου με τον Αθλο, ενώ έχουν κλειστεί τέσσερα ακόμη φιλικά. Αυτά είναι με: Πύρασο στις 20/8, ΑΟ Στυλίδας στις 24/8, Δήμητρα στις 27/8, Αίαντα Σούρπης στις 3/9, ενώ εκκρεμούν δυο ακόμη φιλικά.

Ο προπονητής, Μιχάλης Ανδρωνάς, μετά το πέρας της πρώτης προπόνησης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδος για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που παρέμειναν, αλλά και εκείνα που μεταγράφηκαν στο σύλλογο. Η αλήθεια είναι πως μετράμε τέσσερις αποχωρήσεις βασικών μονάδων που έφυγαν για διάφορους λόγους, βέβαια προσπαθήσαμε να τους αντικαταστήσουμε. Ακόμη δεν έχει κλείσει το ρόστερ βρισκόμαστε κοντά στην απόκτηση τριών ακόμη παικτών. Πιστεύω πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Δεν έχουν καμία σχέση τα δύο περσινά πρωταθλήματα -που έγιναν σε δύο ομίλους- με το φετινό. Ένας όμιλος φέτος, με δυνατές ομάδες, οι δύο ομάδες που ανέβηκαν από τη Β’ τοπική έχουν δυναμώσει και βέβαια θα συμμετάσχει και ο Πύρασος που έπεσε από τη Γ’ Εθνική. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται παραπάνω δουλειά φέτος. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε και κατά το στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες, εγώ και ο κόσμος, σαν μια οικογένεια που είμαστε τα τελευταία χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε. Εύχομαι υγεία, υπομονή, επιμονή και όρεξη για δουλειά».

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου