ΤΟΠΙΚΟ

Νέα σεζόν για τον Απόλωνα με την ίδια συνταγή

νέα-σεζόν-για-τον-απόλωνα-με-την-ίδια-συ-805382

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Απόλλωνας Καναλίων. Παίκτες, προπονητής και διοίκηση είχαν ραντεβού στο γήπεδο των Καναλίων το απόγευμα της Δευτέρας, όπου αρχικά έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αποστόλης Σανίδας και πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε ο προπονητής κ. Κώστας Ρέππος.

Ο τεχνικός υποδέχτηκε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές. Στα θετικά συγκαταλέγεται πως παρέμειναν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τον περσινό βασικό κορμό, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε άνετη παραμονή. Οσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, έχουν αποκτηθεί οι Γιώργος Μαστακούλης (από Πανιώνιο), Ανέστης Μαστακούλης (από ΑΕ Διμηνίου), Αρης Μαρούγκας, Μανώλης Καράνταγλης (από Παγασητικό), Γιάννης Καραβάς (από Μικροθήβες), Δημήτρης Γεωργουλάκος (πρώτο δελτίο).

Ο Κώστας Ρέππος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη νέα σεζόν: «Πρόκειται για μία καινούρια χρονιά, έχουμε όρεξη για πολύ δουλειά και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ θα είναι ανταγωνιστικότερο και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο. Στα θετικά για μας συγκαταλέγεται το γεγονός πως από τον περσινό κορμό έμειναν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, ενώ με πολλά από τα νέα παιδιά έχουμε δουλέψει μαζί παλαιότερα, συνεπώς γνωρίζουν πως λειτουργώ και τον τρόπο του παιχνιδιού, δηλαδή δε θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πάντως πιστεύω πως η συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε και βέβαια το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου