ΤΟΠΙΚΟ

Αποχαιρέτησε Γούτσιο ο Ρήγας

αποχαιρέτησε-γούτσιο-ο-ρήγας-805386

Την προσεχή Κυριακή το πρώτο φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς

Μείον ένα παίκτη μετρά ο Ρήγας Φεραίος από χθες, καθώς με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γούτσιου. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι μετρούν μέρες έως την Κυριακή, όταν και θα υποδεχτούν την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η διοίκηση ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή της ομάδας για τα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο στα έξι χρόνια που αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα και τον περιμένει να επιστρέψει. Ο Γούτσιος φέτος θα αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΘ με τα κιτρινόμαυρα του Αρη Μελισσατίκων. Η ανακοίνωση: «Μερικές φορές δεν είναι καθόλου εύκολο να εκφράσεις και να περιγράψεις όλα αυτά που νιώθεις. Μπορεί οι ανακοινώσεις των ομάδων να φαντάζουν τυπικές, αλλά τα συναισθήματα και οι φιλίες που γεννιούνται μέσα στο γήπεδο είναι πέρα ως πέρα αληθινές. Οπως αληθινό είναι και το γεγονός πως μετά από 6 χρόνια ο Παναγιώτης Γούτσιος δεν θα είναι παίκτης του Ρήγα Φεραίου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για έναν άριστο παίκτη και έναν φανταστικό άνθρωπο, κόσμημα για την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

Τον ευχαριστούμε για κάθε μια συμμετοχή του (περισσότερες από 130 επίσημα παιχνίδια), τον ευχαριστούμε για κάθε μια προπόνηση που έδινε το παρών (και έχασε ελάχιστες), τον ευχαριστούμε για την αυταπάρνηση και την πίστη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως τον ευχαριστούμε που είχαμε την τιμή να τον γνωρίζουμε, να τον ζήσουμε από κοντά καμαρώνοντας τον να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου, σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ανακοινώνει τον δανεισμό του Παναγιώτη Γούτσιου στην ομάδα του Άρη Μελλισατίκων για ένα έτος. Του ευχόμαστε μόνο χαρές και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα και τον περιμένουμε γρήγορα ξανά κοντά μας. Παναγιώτη, η θέση σου στα αποδυτήρια παραμένει κενή και σε περιμένουμε να επιστρέψεις».

Προπονείται με Ρήγα ο Κεφαλάς

Επίσης, όπως γνωστοποιήθηκε από την ομάδα, στις προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες συμμετέχει ο τερματοφύλακας Αποστόλης Κεφαλάς. Ο 25χρονος πορτιέρο που πέρυσι είχε τη φανέλα του βασικού εξετάζει και την πρόταση της Νίκης Βόλου, ομάδα απ’ όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Γι’ αυτόν το λόγο δεν συμμετείχε ούτε στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη μεριά του Ρήγα πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει κάτοικος Βελεστίνου, μιας και στο παιχνίδι της απόκτησής του είχε μπει και η Νίκη Βόλου.

Την Κυριακή το πρώτο φιλικό

Έντεκα ημέρες προπονήσεων συμπληρώνει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος και σε λίγες ημέρες φτάνει και το πρώτο τεστ. Καθώς την προσεχή Κυριακή 7 Αυγούστου στις 6.30μ.μ. θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό κόντρα στην Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Οι ακαδημίες των πρωταθλητών Ελλάδος όπως τα προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος, βρίσκονται στο Πήλιο για την προετοιμασία τους. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βελεστίνου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς και συγκεκριμένα την ομάδα Νέων των πρωταθλητών. Μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας, επίδοξοι αυριανοί πρωταθλητές αλλά και διεθνείς με την Εθνική ομάδα Νέων οι παίκτες του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν τον πρώτο αντίπαλο στα φιλικά προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Λάκη Μπακάλη, σηματοδοτώντας με τον καλύτερο τρόπο την δύσκολη χρονιά που ξεκινά, αλλά ταυτόχρονα και τις προσδοκίες των φιλάθλων για όμορφο ποδόσφαιρο και επιτυχίες».

Τέλος, από το Ρήγα εκφράστηκαν ευχαριστίες για τον ειδικό ορθοπεδικό χειρούργο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου για την προσφορά των υπηρεσιών στην ομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου