ΤΟΠΙΚΟ

Προβάδισμα για Ανθιμο Γαζή μετά τη νίκη επί των Νέων Αθλητών

προβάδισμα-για-ανθιμο-γαζή-μετά-τη-νίκ-841735

Το περασμένο Σάββατο και μετά από τρεις αναβολές διεξήχθη το ματς μεταξύ των Νέων Αθλητών και του Ανθιμου Γαζή. Το τρίποντο της νίκης πανηγύρισε στο τέλος η ομάδα των Μηλεών. Η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη έχοντας την ουσία, αλλά και την εμπειρία των ποδοσφαιριστών ως μεγάλο ατού, πέρασε από το «Π. Μαγουλάς» με 3-2 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη Β’ τοπική κατηγορία.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν απέναντι από τον Γκούρηκαι τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Ιδιαίτερα το πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως ανούσια. Ετσι, οι φιλοξενούμενοι στο 28’ σε μία κόντρα άνοιξαν το σκορ.

Ο Μπακογιάννης έκανε μία κούρσα, από τη δεξιά πλευρά έβγαλε την πάσα στον Κατσαρό, ο οποίος ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν αναπάντητο το τέρμα, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Τσιανάκας εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών του Ανθιμου πήρε την μπάλα και από το ύψος της περιοχής με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από την ανατροπή. Ο Τσαπέρος σούταρε από πλάγια θέση, ο Γκούρηςαπέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στην αριστερή κάθετη δοκό και στη συνέχεια αμυντικοί, που πήραν το ριμπάουντ, απομάκρυναν. Ακόμη, οι φιλοξενούμενοι είχαν και ακυρωθέν γκολ με τον Κατσαρό, ως επιθετικό φάουλ, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ετσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στο γήπεδο, αντιθέτως οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα των αντιπάλων τους.

Τέσσερα λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα, οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Δανηλόπουλοςαρχικά πραγματοποίησε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και στρώθηκε στον Μπακογιάννη, που ερχόταν από πίσω. Αυτός με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το δεύτερο γκολ έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 60ο λεπτό έμειναν με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν. Ο Καρασώτος, ενώ κατευθύνονταν στην γραμμή του πλαγίου για να γίνει αλλαγή, καθυστέρησε ηθελημένα, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα. Ετσι, η αλλαγή δεν ολοκληρώθηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Οι παίκτες των Μηλεώνδεν πτοήθηκαν από την αποβολή και στο 71ο λεπτό, ο Ψαθάς, εκμεταλλευόμενος νέο αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, με ψηλοκρεμαστό σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. Οι γηπεδούχοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, παρόλο που αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 81ο λεπτό κινδύνευσαν να δεχτούν και τέταρτο γκολ. Ο Λάσκος πραγματοποίησε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Χαλκιά. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με κεφαλιά του Τσιανάκα.

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Χαλκιάς, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Κουτσούκης (62’ λ.τρ. Χρηστίδης), Αλ. Σιώμος, Χαλκίδης (55’ Ευθυμίου), Γκλαβίνης (46’ Μπακογιάννης), Τσιανάκας, Δαμάσκος.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Περαντζάκης, Μυλωνάς, Μπακογιάννης, Λάσκος, Δανηλόπουλος (90’ Δημόπουλος), Κατσαρός (75’ Καρούτσος), Ψαθάς (85’ Δρακονταΐδης).

Βαθμολογία Θ. Ομάδα Γ. Β.

1. Ακρόπολη . . . . . . . . . . . . . .70-13 . .61

2. Παγασητικός . . . . . . . . . . . . .54-6 . .57

3. Τοξότης . . . . . . . . . . . . . . .38-26 . .40

4. Ανθ. Γαζής . . . . . . . . . . . . .35-28 . .38

5. Ν.Α. Νίκης . . . . . . . . . . . . .46-20 . .38

6. Ιάσων Α.Μ. . . . . . . . . . . . . .42-35 . .35

7. Εθνικός . . . . . . . . . . . . . . .28-27 . .32

8. Δύναμις . . . . . . . . . . . . . . .33-48 . .27

9. Κένταυρος Ν.Π. . . . . . . . . .27-52 . .22

10. Μακρινίτσα . . . . . . . . . . . .23-43 . .21

11. Αργοναύτες . . . . . . . . . . .30-53 . .18

12. Ελευθεριακός . . . . . . . . . .29-53 . .16

13. Λεχώνια . . . . . . . . . . . . . .27-78 . . .6

Επόμενη (26η)

Κένταυρος Ν.Π. – Άνθιμος Γαζής

Λεχώνια – Αργοναύτες

Εθνικός – Μακρινίτσα

Ελευθεριακός – Δύναμις

Ν. Α. Νίκης – Ιάσων Α.Μ.

Παγασητικός – Ακρόπολη

Ρεπό: Τοξότης

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου