ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στέργιος Φάτσης στην προεδρία της Νίκης Βόλου

στέργιος-φάτσης-στην-προεδρία-της-νίκ-63506

Ενώ η ομάδα κερδίζει τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα την Κυριακή

Χωρίς αγώνα κερδίζει η Νίκη την Κυριακή αφού στο πρόγραμμά της ήταν ο Φωκικός που έχει αποσυρθεί και έτσι μετά το διπλό στον Τύρναβο που μαθηματικά ανανέωσε κάποιες ελπίδες η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα έχει ρόλο «παρατηρητή» σε αυτή την 27η αγωνιστική βλέποντας όμως πως οι ομάδες που είναι μπροστά της δύσκολα θα κάνουν στραβοπάτημα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στη Νίκη πάντως υπάρχει και νέος άνεμος αισιοδοξίας αλλά και νέος πρόεδρος. Υστερα από τις παραιτήσεις του πρόεδρου της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, όσο και της αντιπροέδρου Φωτεινής Κοκκινάκη, σε έκτακτο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Στέργιος Φάτσης και αντιπρόεδρος ο Στέλιος Κολόζος, ενώ το Δ.Σ. συμπληρώθηκε από τα αναπληρωματικά μέλη Δημήτριο Χατζημπύρρο και Νικόλαο Βενέτη.

Ο 53χρονος Στέργιος Φάτσης είναι στέλεχος του Επιμελητηρίου, γέννημα θρέμμα της Νίκης και για αρκετά χρόνια ασχολείται με τα διοικητικά. Πλέον αναλαμβάνει «ένα βαρύ φορτίο καθώς είναι τιμή αλλά και ευθύνη μια τέτοια θέση σε μια τέτοια ομάδα με τέτοια ιστορία» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη Νίκη για τη διοικητική αλλαγή σε ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής: «Μετά την υποβληθείσα παραίτηση του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» Βασίλη Λάμπρου και της β’ αντιπροέδρου Φωτεινής Κοκκινάκη, συνεδρίασε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την ανασυγκρότησή του.

Κατόπιν της γενομένης μυστικής ψηφοφορίας, καθήκοντα προέδρου ανέλαβε ο μέχρι τώρα γενικός γραμματέας Στέργιος Φάτσης, ενώ στη θέση του τον διαδέχθηκε ο σύμβουλος Πέτρος Παρασκευόπουλος που ανέλαβε ως έφορος και το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής. Καθήκοντα β’ αντιπροέδρου ανέλαβε ο σύμβουλος Στέλιος Κολόζος, ο οποίος θα διατηρεί αυξημένες αρμοδιότητες.

Παράλληλα, οι δύο νεοεισελθόντες στο Δ.Σ. Δημήτρης Χατζημπύρρος και Νίκος Βενέτης ανέλαβαν καθήκοντα εφόρων ποδοσφαίρου και κολύμβησης, αντίστοιχα.

* Το Δ.Σ. του συλλόγου απευθύνει προς τους παραιτηθέντες κ. Βασ. Λάμπρου και κυρία Φωτ. Κοκκινάκη τις θερμότερες ευχαριστίες για την μέχρι τώρα προσφορά τους και ειδικότερα για τον πρώτο που ηγήθηκε σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο και την δεύτερη για την καθοριστική συμβολή της στο θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», ενώ τους εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Αγωνιστικά η Νίκη ψάχνει για ένα φιλικό κοιτώντας μπροστά αφού αν κοιτάξει πίσω θα δει πως η μεγάλη της ευκαιρία να βρεθεί ψηλότερα χάθηκε όταν είχε τρεις συνεχόμενες απώλειες στη μάχη της ανόδου (0-0 με Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο για την 22η αγωνιστική, 0-0 με Καραϊσκάκη στη Νέα Ιωνία και το 1-1 στη Φιλιππιάδα στην 24η αγωνιστική), ενώ ακολούθησε ένα ξέσπασμα και ένα διπλό… δίνοντας πάντως ελπίδες αφού στο πρωτάθλημα θεωρητικά όσο υπάρχουν αρκετοί αγώνες υπάρχουν και ελπίδες.

Η Νίκη πάντως θα παλέψει θέλοντας να πετύχει μόνο νίκες ως το τέλος. Μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει στην «Κλούβα» τη Φαρκαδόνα, το Θεσπρωτό, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Οικονόμο, ενώ κερδίζει και το κυριακάτικο ματς με το Φωκικό και θέλει νίκες και για τον κόσμο της.

Αντίθετα εκτός έδρας… έχει να παίξει σε Καναλάκι και με την Πύδνα Κίτρους με τη Νίκη να θέλει να αποδείξει ότι δεν τα παρατάει!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου