ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς ανάσα η συνέχεια στον Τύρναβο

χωρίς-ανάσα-η-συνέχεια-στον-τύρναβο-65439

Σήμερα στις 3 μ.μ. για την ομάδα της Νίκης Βόλου και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία μετά το «ξελάσπωμα» και την επιστροφή στις νίκες το περασμένο Σάββατο επί του Οπούντιου Μαρτίνου σήμερα θα βρεθεί στον Τύρναβο, αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα στις 3 μ.μ. Οι κυανόλευκοι μετά από τρία συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα τρίποντα το περασμένο Σάββατο στο Π. Μαγουλάς και μετά το τελικό 2-0 το οποίο συνοδεύτηκε και από όμορφο ποδόσφαιρο θέλουν να έχουν συνέχεια σήμερα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι το φινάλε, περιμένοντας και ελπίζοντας έστω και στις μαθηματικές ελπίδες, που έχουν απομείνει για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Μπορεί Καραϊσκάκης και Αιγινιακός να προπορεύονται κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει από την ομάδα του Κ. Βελιτζέλου να ονειρεύεται και να παλεύει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αρκεί να υπάρχει το πάθος και η διάθεση όπως και το περασμένο Σάββατο.

Η σημερινή αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και το νεανικό σύνολο του Τυρνάβου, απέδειξε και στο παιχνίδι του α’ γύρου, ότι δύσκολα παραδίνεται και καταθέτει τα όπλα.

Μετά το 0-0 του Π. Μαγουλάς η Νίκη θέλει πάση θυσία να πάρει το σημερινό τρίποντο και να ελπίζει μέχρι το φινάλε, σε μία αγωνιστική όπως η σημερινή, όπου ο πρωτοπόρος Καραϊσκάκης έχει ρεπό άρα και βαθμολογική απώλεια.

Οσον αφορά την αποστολή αυτή θα περιλαμβάνει μία επιστροφή αλλά και τέσσερις απουσίες, μιας και από τη μία επιστρέφει ο Κανελλόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, αλλά λόγω καρτών θα απουσιάζουν οι Ιβανίδης και Κανελλόπουλος. Επίσης λόγω τραυματισμού εκτός έμειναν και οι Αναστασίου – Νοριέγα.Ετσι το πρόβλημα εστιάζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Κώστα Βελιτζέλο να προβληματίζεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού της Νίκης Βόλου είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Βέργος, Βρονταράς, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Σκοπελίτης, Στούκας, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κοντονή απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του «ΓΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ» στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Α.Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΓΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ» σήμερα Τετάρτη 16/03/2016 και ώρα 15.00 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016 για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σφυρίζει ο Μάντζιος

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ. Γεώργιος Μάντζιος από τα Γιάννενα και βοηθοί του ορίστηκαν οι κ.κ. Αθανάσιος Κόλλιας και Αθανάσιος Θανασιάς επίσης από το σύνδεσμο της Ηπείρου. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Μπίνας (Πέλλας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου