ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πλούσιο θέαμα από Νίκη Βόλου και ΑΕ Διμηνίου

πλούσιο-θέαμα-από-νίκη-βόλου-και-αε-διμ-547023

Ακόμη ένα φιλικό τεστ και δοκιμών έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου, αντιμετωπίζοντας αυτήν τη φορά την ΑΕ Διμηνίου, λίγες μέρες μετά το ισόπαλο φιλικό με το Θησέα στην Αγριά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι απέναντι στους Κυπελλούχους της ΕΠΣΘ και φιναλίστ στα μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις, ενώ ο προπονητής Κώστας Μπράτσος, όπως και η Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, που έδωσε το παρών, είχαν την ευκαιρία να διεξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα μετά το τελικό 4-4.

Με αρκετές νέες προσθήκες και ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν και πάλι στα κυανόλευκα, μετά την αποχώρηση τους από την ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League, οι κυανόλευκοι έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμφίβολα το μέλλον είναι όλο δικό τους, εφόσον πάρουν τις ευκαιρίες στο μέλλον και συνθέσουν την ομάδα της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν αρχικά με τους Σταύρο Βουρδάκη και Μπλούχο, όμως οι προσπάθειές τους δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με τον Ανατολή να μπλοκάρει αρχικά, ενώ το δεύτερο σουτ κατέληξε άουτ. Αντίθετα, η ΑΕ Διμηνίου κατάφερε να προηγηθεί στο 10ο λεπτό, με τον Τσουκάλη να εκτελεί φάουλ από τα αριστερά και τον Λαρίση να σκοράρει κατά της ομάδας του με τακουνάκι για το 1-0.

Η Νίκη έψαξε την ισοφάριση, είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά τόσο στο 13’ και πάλι με τον Σταύρο Βουρδάκη, όσο και στο 15’, έπειτα από εξαιρετική κίνηση του Καρακώστα και κάθετη για τον Μπακογιάννη, που σέντραρε για τον Λαρίση στο δεύτερο δοκάρι, ο τελευταίος δεν κατάφερε να σκοράρει αν και ανενόχλητος με κεφαλιά.

Αντίθετα, η ΑΕ Διμηνίου έψαξε και ένα δεύτερο τέρμα με τον ορεξάτο Τσουκάλη, αλλά ο Γρηγοριάδης απέκρουσε σωτήρια στο 18’, για να ακολουθήσει νέα προσπάθεια των γηπεδούχων, με τον Φαρασόπουλο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Μαυρίδη στο 34’.

Το φτωχό 1-0 του πρώτου μέρους έμελλε να αλλάξει ωστόσο στη συνέχεια με πολλές αλλαγές για τους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου είχε δύο καλές στιγμές στο 47’ και στο 48’ με τον Ράπτη να αστοχεί σε κεφαλιά επειτα από κόρνερ και τον Ματθαίου να σουτάρει άουτ, για να έρθει η ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα. Συγκεκριμένα στο 49’ ο Καρακώστας κέρδισε το πέναλτι από τον Αποστολίδη, με τον Μπλούχο να αναλαμβάνει και την εκτέλεση του, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από περίτεχνη ενέργεια του Καρακώστα στο 55’, η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ανατολή, για να ακολουθήσει τριπλή χαμένη ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα, με τους Ματθαίου και Γκάμπα να μην καταφέρνουν να δώσουν προβάδισμα στη Νίκη Βόλου.

Στο 60’, η ΑΕ Διμηνίου πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα, με τον Αναστασίου να σκοράρει και μάλιστα με το δεξί, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να ακολουθήσει η ισοφάριση από τον Γκλαβίνη έξι λεπτά αργότερα για το 2-2.

Στη συνέχεια και δίχως να υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς, με τους γηπεδούχους να φθάνουν στο 3-2 στο 74’ με τον νεαρό Σταματόπουλο και σουτ από τη μικρή περιοχή, αλλά και στο 4-2 τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Τσουκάλη να κερδίζει πέναλτι από το Δημουλά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης Βόλου.

Με ένα δεκάλεπτο περίπου να απομένει, οι κυανόλευκοι τα έδωσαν όλα, πιέζοντας αρχικά να μειώσουν το σκορ και στη συνέχεια για να ισοφαρίσουν. Ετσι και έγινε, με τον Ντίνο Βουρδάκη να μειώνει σε 4-3, μετά από αντεπίθεση και πάσα του Ρακή στο 83’, για να έρθει και το τελικό 4-4 με τον Ντίνο Βουρδάκη να αφήνει για τον Κουτσαρνάκη και αυτός να σουτάρει, με την μπάλα να αναπαύεται στα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα, οι μικροί θα μπορούσαν να κλέψουν και την άτυπη νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας Ανατολής, είπε όχι σε τετ α τετ του Ντίνου Βουρδάκη, δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Ανατολής, Ζάγκας, Αναστασίου, Βητόπουλος (42’ Κατσούδας), Μαυρίδης, Φαρασόπουλος, Σταματόπουλος, Κυριάκος, Φουρκιώτης, Τσουκάλης, Αποστολίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γρηγοριάδης, Ντ. Βουρδάκης, Ράπτης, Τσέργας, Μπλούχος, Λαρίσης, Καρακώστας, Στ. Βουρδάκης, Ματθαίου, Χρ. Γκάμπας, Μπακογιάννης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκλαβίνης, Κουτσαρνάκης, Δημουλάς, Ρακής, Γ. Αράμπογλου, Λάμπρου, Δ. Γκάμπας, Κελεσίδης, Στεργίου, Πύλος, Νταής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου