ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα

σχεδιάζουν-την-επόμενη-μέρα-548390

Με την άφιξη του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη και την κατασκοπεία… ποδοσφαιριστών

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή την πρόσληψη του Λεωνίδα Μπίλη στη θέση του προπονητή της ομάδας και ο 47χρονος τεχνικός αναμένεται στο Βόλο τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός αλλά και το πλάνο για τη νέα σελίδα που ανοίγεται.

Αναμφίβολα με την επιστροφή των κυανόλευκων στις μη επαγγελματικές κατηγορίες και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η επόμενη μέρα φαντάζει δύσκολη αλλά για να επιστρέψει ο σύλλογος στις επιτυχίες θα πρέπει να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, όπως και να γίνει ο καταλληλότερος σχεδιασμός, για να μην ξαναζήσει εφιαλτικές ημέρες και ανάλογες στιγμές της χρονιάς που φεύγει, όπως ήταν η αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Super League.

Η Νίκη Βόλου είναι αναγκασμένη να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και να επουλώσει τις πληγές της, στηριζόμενη και πάλι σε δικούς της ανθρώπους με όρεξη και διάθεση για προσφορά, όμως στην προσπάθεια αυτή δεν θα πρέπει να μείνουν μόνοι, αλλά να αγκαλιαστούν από τον κόσμο του συλλόγου.

Δυστυχώς η αμφισβήτηση για τις δυνάμεις του εκάστοτε ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν, είναι και θα είναι συχνό φαινόμενο στις τάξεις φιλάθλων, όμως άπαντες θα πρέπει να καταλάβουν πως η Νίκη Βόλου βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο… και κανείς δεν περισσεύει.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος επιστρέφει και πάλι μετά την περίοδο 2012-13 στην ομάδα της Νίκης Βόλου, οπότε και διατέλεσε βοηθός του Στέλιου Μανωλά στον κυανόλευκο πάγκο, ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές και με ποδοσφαιριστές, ενώ ο τεχνικός από την Αλεξανδρούπολη παρακολουθεί μεταγραφικούς στόχους από χθες Σάββατο.

Ενα στοιχείο που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ17 και Κ15 της Νίκης Βόλου, όπως και της Κ20 που σταδιακά επιστρέφουν στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά, μιας και μπορούν να αποτελέσουν αναμφίβολα το μέλλον του συλλόγου.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να επενδύσουν πάνω τους και να μην περάσει η περίπτωσή τους σε δεύτερη μοίρα, όπως γίνονταν κατά κόρον τις προηγούμενες χρονιές με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή πολλοί ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τα σπλάχνα της Νίκης Βόλου, να διαπρέπουν με άλλους συλλόγους.

Ο Λεωνίδας Μπίλης φαντάζει ως μια ιδανική επιλογή, μιας και η δουλειά του την περίοδο που βρέθηκε στον πάγκο της Νίκης Βόλου ήταν αξιομνημόνευτη και όσοι τον έζησαν από κοντά έχουν να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για έναν άνθρωπο που αγαπάει υπερβολικά αυτό που κάνει, δίνοντας το 100% των δυνάμεών του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου