ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη… έστω και δύσκολα

νίκη-έστω-και-δύσκολα-548749

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣΘ, οι γεννηθέντες 2000 της Νίκης Βόλου επιβλήθηκαν έστω και δύσκολα με 1-0 χθες του Μαγνησιακού στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Οι παίκτες του Νίκου Σπυριδάκη αν και δεν είχαν καλή λειτουργία στο πρώτο μέρος, κατάφεραν στην επανάληψη να κάνουν το κάτι παραπάνω και να φθάσουν έτσι στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που τους φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την Αγία Παρασκευή, με την οποία και αγωνίζεται στην επόμενη αγωνιστική και εκεί αναμένεται να κριθεί και ο τίτλος.

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου, ξεκίνησαν με σουτ του Τσιανάκα στο 7’ με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Στη συνέχεια ο Φέζο απείλησε για τον Μαγνησιακό με το πλασέ του από καλή θέση να περνά μόλις άουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο τερματοφύλακας Πρόιας από την άλλη είπε «όχι» δύο φορές σε ισάριθμα σουτ του Χρηστίδη στο 40’ για να ακολουθήσει και νέο σουτ από τον ίδιο παίκτη στο 43’ που κατέληξε άουτ.

Τελικά το… χρυσό γκολ ήρθε από τον Τσιανάκα, ο οποίος μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε για το 1-0. Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης η Νίκη Βόλου προσπάθησε και στο 54’ με τον Κατσαμπέκη να σουτάρει και τον Πρόια να αποκρούει, ενώ ο Κουτσούκης είχε προσπάθεια με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι τέσσερα λεπτά αργότερα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ράπτης, Χάνος, Κουκουτής (53’ Κατσαμπέκης), Δημουλάς, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Βλάχος (43’ Μόσχοβος), Τσιανάκας, Σέλντι, Χρηστίδης, Σιώμος

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Πρόιας, Τζιότζιος (63’ Ρούμπος), Οσμάνι, Κρανιάς, Μπουρντίνης, Μεντής (17’ Λίτσος), Μπάλας, Φέζο, Ευαγγελάκος, Κωτούλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου