ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προβολή της Σκοπέλου

προβολή-της-σκοπέλου-515847

Διακεκριμένοι instagramers επισκέφτηκαν το νησί μετά από πρόσκληση του Δήμου

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, γεμάτοι μοναδικές αναμνήσεις και εκατοντάδες φωτογραφίες αναχώρησαν στις 11 Ιουλίου από τη Σκόπελο οι 30 από τους πλέον δραστήριους Ελληνες instagramers. Οι φωτογράφοι, μέλη της βραβευμένης κοινότητας Ελλήνων instagramers «Greek Instagramers Events» προσκλήθηκαν από τον Δήμο Σκοπέλου και την Επιτροπή Τουρισμού για να γνωρίσουν το υπέροχο νησί, να γνωρίσουν τις ξεχωριστές ομορφιές του και να τις απαθανατίσουν στον φωτογραφικό τους φακό στο πλαίσιο του ταξιδιωτικού project #My_Skopelos.

Με γεμάτο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Ιωάννα Ευσταθίου, η πολυπληθής αποστολή ξεναγήθηκε και φωτογράφισε τους γραφικούς οικισμούς, τη Χώρα της Σκοπέλου, τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, αποτύπωσε το πλούσιο τουριστικό «προϊόν» με τα μονοπάτια, τα μοναστήρια και την αρχιτεκτονική του νησιού, έζησε στιγμές Mamma Mia και απόλαυσε τη μοναδική σκοπελίτικη γαστρονομία. Η φωτογραφική δράση αποτελεί «επένδυση» για την προβολή του προορισμού.

Με σύμμαχο την φωτογραφία και τα κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook, TikTok), μαγευτικές εικόνες της Σκοπέλου, όπως τις αποτύπωσαν οι instagramers, θα «ταξιδεύουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα λαμβάνουν χιλιάδες προβολές και likes αναδεικνύοντας το νησί και προσελκύοντας πιθανούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού αποδίδουν τα εύσημα στους επαγγελματίες του νησιού που συνέβαλαν στην υλοποίηση της αξιόλογης αυτής δράσης μέσα από πλήθος παροχών και ευχαριστούν θερμά τους επικεφαλής της κοινότητας «Greek Instagramers Events» Ελλη Αγιαννίδη και Γιώργο Βέργαδο για την άριστη συνεργασία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου