ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέα αποδυτήρια

νέα-αποδυτήρια-515856

Τοποθετήθηκαν σε παραλίες, με πρωτοβουλία του Δήμου Αλοννήσου

Συνεχίζονται καθημερινά οι δράσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλοννήσου. Σε αυτό το πλαίσιο εκτελέστηκαν εργασίες τοποθέτησης των καινούργιων αποδυτηρίων τύπου σπείρα στις παραλίες Ρουσούμ Γυαλός, Χρυσή Μηλιά, Κοκκινόκαστρο, Τζώρτζη Γυαλό, Λεφτό Γυαλό, Αγιος Δημήτριος και Μεγάλος Μουρτιάς.

Στα αποδυτήρια έχουν τοποθετηθεί και ευμεγέθη αυτοκόλλητα καλύπτοντας τρεις θεματικές ενότητες, τοπία της Αλοννήσου, τοπία και ζωάκια του θαλασσίου πάρκου και φωτογραφίες από το υποθαλάσσιο μουσείο της Περιστέρας.

Το αποδυτήριο σπείρα μπορεί να αναβαθμιστεί στο μέλλον και με σύστημα ντους έτσι ώστε να καλύπτει δύο βασικές ανάγκες των λουομένων, το αποδυτήριο και το ντους, με οικονομία χώρου, δύο λειτουργίες σε μία, και δυναμικό αρχιτεκτονικό σχέδιο (σπειροειδές αποδυτήριο).

Η σπείρα, που σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης υγιεινής, διασφαλίζει τον συνεχή αερισμό και την ηλιακή ακτινοβολία, και έτσι καθίσταται ο πλέον κατάλληλος τύπος αποδυτηρίου για ακτές και πισίνες σε συνθήκες ζωής COVID-19.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου