ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πένθος στη Σκιάθο για τον πρόωρο θάνατο 56χρονης

πένθος-στη-σκιάθο-για-τον-πρόωρο-θάνατ-516626

Σοκ και οδύνη προκάλεσε στην κοινωνία της Σκιάθου, αλλά και ευρύτερα, το άγγελμα του πρόωρου θανάτου της 56χρονης Ιουλίας Χονδρονικολή, αδελφής της δημοτικής συμβούλου Ματούλας Χονδρονικολή.

Η πάντα χαμογελαστή και εξαιρετικά αγαπητή στο νησί Ιουλίου Χονδρονικολή, είχε ιδιαίτερη αγάπη για τα τοπικά πολιτιστικά τεκταινόμενα και ήταν άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Το τελευταίο διάστημα έπασχε από πνευμονική υπέρταση και δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από την μεγάλη μάχη που έδινε.

Σήμερα το πρωί, η μητέρα της την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της, στο σπίτι της στην Αθήνα, και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Παρά το γεγονός ότι οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν και με τη διαδικασία ανάνηψης να συνεχίζεται και στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, δυστυχώς, η 56χρονη Σκιαθίτισσα δεν επανήλθε.

Θρήνος ξέσπασε στην Σκιάθο μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός της. Οι Σκιαθίτες και κυρίως τα μέλη της οικογένειάς της, αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν ότι η Ιουλία έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου