ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ζωή σε ένα βιβλίο

μια-ζωή-σε-ένα-βιβλίο-317655

Πορεία ζωής με διακυμάνσεις, δύναμη ψυχής στα δύσκολα και μηνύματα ελπίδας για την επόμενη μέρα αποτυπώνονται με αδρές πινελιές στο βιβλίο «Λάκης Γαβαλάς Loaded», που παρουσιάστηκε χθες στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου.

Την αυτοβιογραφία του παρουσίασε ο «γκουρού της μόδας» Λάκης Γαβαλάς, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Πολύζο και Ροσσάνα Πώποτα, στο πλαίσιο της χθεσινής παρουσίασης που ξεδίπλωσε πληθωρική προσωπικότητα με μακρά διαδρομή και έντονη παρουσία στον χώρο της μόδας.

«Θεωρώ ότι έκανα αυτό το βιβλίο όχι γιατί έχω συγγραφικό δαιμόνιο ή κάτι άλλο. Απλά για να βοηθήσω τον κόσμο να έχει πίστη στον εαυτό του» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς, αναφερόμενος στο βιβλίο του. Παρομοιάζοντας τη ζωή με την πορεία ενός αεροπλάνου, υπογράμμισε ότι «το αεροπλάνο απογειώνεται, αλλά ξαναπροσγειώνεται. Πετά στα σύννεφα, αλλά πατά και στην πίστα. Η ζωή μου, μια ζωή ήταν πίστα. Οπως ο καθένας την εννοεί. Είτε είναι μια πίστα για διασκέδαση, είτε είναι μια πίστα για να πας, να πάρεις μπρος και να απογειωθείς».

Στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο μιλά για τα παιδικά του χρόνια, το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα ως χορευτής στα νεανικά του χρόνια, τη διαδρομή του στον χώρο της μόδας ως επιχειρηματίας και δημιουργός, τις συναντήσεις του με διάσημες προσωπικότητες, τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού του στη φυλακή και τέλος την επανεκκίνησή του στο σήμερα, σε όλα τα πεδία της ζωής.

Οπως ανέφερε ο ίδιος «δεν θέλω να είμαι καθοδηγητής, αλλά θέλω να βοηθάω τον κόσμο να καταλάβει ότι στις δυσκολίες πρέπει να πάρουμε μόνοι μας δύναμη και να τις ξεπεράσουμε».

Η αυτοβιογραφία του Λάκη Γαβαλά παρουσιάστηκε με τη διοργάνωση των εκδόσεων Αγκυρα, του περιοδικού Wish και την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Λαναρίδη.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου