Πολυτάλαντος δημιουργός κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-03, 11:49:01
Πολυτάλαντος δημιουργός κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του

Το καινούργιο τραγούδι του Φώτη Τάμπα «Μίλα κρυφά στα κύματα» σε μουσική του ίδιου και στίχους του Δημήτρη Πουρναρά κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στην τρίτη δισκογραφική δουλειά του Φώτη Τάμπα με τίτλο «Στο πέρασμα του χρόνου», η οποία θα κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη.

Ο Φώτης Τάμπας γεννήθηκε στον Βόλο και μεγάλωσε στη Σούρπη Μαγνησίας. Σε ηλικία 12 χρόνων ξεκίνησε να παίζει ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα. Κατά καιρούς ήταν μέλος αρκετών συγκροτημάτων ως τραγουδιστής και μουσικός δίνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, παίζοντας σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του Νότου, Θέατρο Χυτήριο, Ρυθμός Stage, Rodeo club, Cafe Santan, Stage club, Vox Music Stage κ.ά.).

Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρυφή ευχή» σε δικούς του στίχους και μουσική.

Εχει εμφανιστεί για δύο συνεχόμενες σεζόν στη μεγαλύτερη μουσική σκηνή του Βόλου, το Vox Music Stage, παίζοντας μεταξύ άλλων ως opening act, αλλά και σε συνεργασίες επί σκηνής σε συναυλίες των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα, Φίλιππου Πλιάτσικα, Πάνου Μουζουράκη, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Νίκου Ζιώγαλα των ΜΠΛΕ, Λάκη Παπαδόπουλου, Γιάννη Μηλιώκα και Γιάννη Γιοκαρίνη.

Τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε από την MLK ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Εικόνες στη σιωπή μου», στον οποίο συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης.

Στο πλαίσιο της προώθησης του δεύτερου δίσκου του, τον Ιανουάριο του 2017 εμφανίζεται στο Club του Σταυρού του Νότου με καλεσμένους του τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη, όπως επίσης και τον Απρίλιο με καλεσμένο του τον Νίκο Ζιώγαλα.

Το Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησε από την Cobalt ο δεύτερος δίσκος του Νίκου Σαπουντζάκη με τίτλο «Ο παλμός μου», στον οποίο συμμετέχει ως συνθέτης με το τραγούδι «Μη μου κλαις» σε στίχους Νίκου Σαπουντζάκη. Στον δίσκο υπογράφει στιχουργικά και ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Ο ταλαντούχος δημιουργός βρίσκεται στο στούντιο το συγκεκριμένο διάστημα, ετοιμάζοντας την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται με ενδιαφέρον.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=