Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προτεραιότητες υγεία και ανάκαμψη για τον Βόλο

προτεραιότητες-υγεία-και-ανάκαμψη-γι-231839

Το γεγονός ότι ανιχνεύτηκαν πέντε κρούσματα κορονοϊού σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Βόλου βάζει πλέον ως προτεραιότητα στη βολιώτικη ΠΑΕ το θέμα της υγείας, ενώ το 2022 υπάρχει η πίστη πως θα έρθει και η αγωνιστική ανάκαμψη.

Τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα είναι ήπιας μορφής και στην ΠΑΕ κλήθηκαν να λάβουν μέτρα και ν’ ακολουθήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, βάσει και του υγειονομικού πρωτοκόλλου και περιμένουν οι νοσούντες να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να αφοσιωθούν αποκλειστικά και πάλι στα αγωνιστικά.

Τις προσεχείς μέρες το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε νέα τεστ, ενώ θυμίζουμε πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «κυανέρυθρων» είναι την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τον Ιανουάριο ο Βόλος θέλει να καλύψει το έδαφος που έχει χάσει με ένα τρίμηνο χωρίς νίκη και δεν έχει και εύκολο πρόγραμμα, αρχίζοντας τους αγώνες του την Τετάρτη 5/1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:15) για τη 16η αγωνιστική.

Στη 17η αγωνιστική (Κυριακή 9/1-17:15) θα αντιμετωπίσει στον Βόλο τον Παναθηναϊκό, στις 16/1 θα παίξει (15:00) στην Τρίπολη με τον Αστέρα, στη 19η θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ και στη 20ή αγωνιστική (30/1) θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα από την ΑΕΚ, ενώ υπάρχει πιθανότητα να οριστεί και το εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι αγώνες τον Ιανουάριο για τον Βόλο:

*16η αγωνιστική

(Τετάρτη 5/1/2022-17:15)

Ατρόμητος-Βόλος

*17η αγωνιστική

(Κυριακή 9/1/2022-17:15)

Βόλος-Παναθηναϊκός

*18η αγωνιστική

(Κυριακή 16/1/2022- 15:00)

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

*19η αγωνιστική

(Κυριακή 23/1/2022 -17:15)

Βόλος-ΠΑΟΚ

*20η αγωνιστική

(Κυριακή 30/1/2022-17:15)

ΑΕΚ-Βόλος

Στα αμέσως επόμενα παιχνίδια θα υπάρξουν και απουσίες λόγω τιμωριών, αφού ο Αργεντίνος Γκρίλο θα λείψει από τα ματς με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό και το πρόβλημα θα είναι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τον Ατρόμητο, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο άλλος κεντρικός αμυντικός, ο Ουρουγουανός Ρομέρο, ενώ ο Μπαρτόλο αποφασίστηκε να «ξεχρεώσει» στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα.

Στην ΠΑΕ Βόλος έχουν αυτές τις μέρες κι άλλα ανοιχτά μέτωπα με τη διοίκηση να βλέπει στην ξένη αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την Ισπανία και ενός ακραίου επιθετικού, που θα μπορεί να δίνει λύσεις και πίσω από τον φορ και στη λίστα υπάρχουν δυο Αργεντινοί και ένας Ευρωπαίος.

Για το θέμα της απόκτησης δεξιού οπισθοφύλακα έχει γραφεί το όνομα του Ισμαέλ Κάσας που αγωνίζεται στη Μάλαγα, αλλά δεν είναι η μοναδική που εξετάζει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου