Ντοκιμαντέρ -αφιέρωμα σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-16, 12:26:02
Ντοκιμαντέρ -αφιέρωμα σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας

 

Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 και ώρα 20.30 στο Κηποθέατρο Λάρισας (εντός πάρκου Αλκαζάρ), θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ με τίτλο «PROUD BLUE» (ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΛΕ), το οποίο επικεντρώνεται στις δραστηριότητες και το έργο των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Πρόκειται για ένα τεκμηριογράφημα, εστιάζοντας στην καθημερινή δράση των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, τον προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες εν μέσω πανδημίας (covid-19) ρόλο τους και την γενικότερη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Εταιρεία παραγωγής του ντοκιμαντέρ είναι η αμερικανική «Ellopia Films USA», ενώ δημιουργός αυτού είναι η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος/σκηνοθέτης κα Αθηνά Κρικέλη.

Σημειώνεται ότι για την ημέρα της εκδήλωσης θα διατεθεί και η φιλαρμονική ορχήστρα του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδεία της οποίας θα τραγουδήσει και ο Λαρισαίος τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται μόνο με προσκλήσεις, ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.  

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=