ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Μπλόκο» στο Πανθεσσαλικό πριν το Νίκη Βόλου – Εργοτέλης

μπλόκο-στο-πανθεσσαλικό-πριν-το-νίκ-383635

«Μπλόκο» μπήκε ξαφνικά πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι έδρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Νίκη Βόλου, η οποία περίμενε να «πατήσει» Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Τετάρτη για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο προετοιμασία γι’ αυτό το ματς, με τη διοργανώτρια αρχή να ορίζει το παιχνίδι για τη δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό.

Βέβαια, η επανασπορά του αγωνιστικού χώρου δείχνει να «μπλοκάρει» για την ώρα τη χρήση του Πανθεσσαλικού, βάσει ενημέρωσης που είχαν οι κυανόλευκοι από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου.

επανασπορά που ξεκίνησε να γίνεται από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά το πέρας της αναμέτρησης Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δεν επιτρέπει τη χρήση του γηπέδου, για το παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Εργοτέλη, που είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 στο πλαίσιο της δ’ φάσης.

Η επανασπορά δεν επιτρέπει τη χρήση του γηπέδου, για το παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Εργοτέλη, που είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 στο πλαίσιο της δ’ φάσης.

Η εταιρεία HellaSod έχει αναλάβει την επανασπορά του γηπέδου, το οποίο αναμένεται να παραδώσει και πάλι πριν τις 24/10, όταν και είναι προγραμματισμένη η επόμενη αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη και τη διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League 1, λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Επιστροφή στη Νεάπολη;

Εάν τελικά δεν βρεθεί λύση με το Πανθεσσαλικό, το αργότερο έως σήμερα, οι κυανόλευκοι θα «μετακομίσουν» και πάλι στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα υποδεχθούν τους Κρητικούς στη νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, που μέχρι σήμερα «βλέπει» το Πανθεσσαλικό Στάδιο από φωτογραφίες και στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Βόλο ΝΠΣ, δεν έχει «πατήσει» άλλη φορά στο γήπεδο, που θα χρησιμοποιεί για έδρα στους αγώνες πρωταθλήματος.

Βάσει σύμβασης οι κυανόλευκοι δικαιούνται πέραν της χρήσης του αγωνιστικού χώρο, τη μέρα του αγώνα φυσικά, να κάνουν χρήση του και σε μία προπόνηση, πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου