ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νωρίτερα το παιχνίδι της Νίκης με τον Διαγόρα

νωρίτερα-το-παιχνίδι-της-νίκης-με-τον-δ-202946

Στη 1 μ.μ. θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Κυριακής για την 20ή αγωνιστική της FootballLeague

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα στη Νεάπολη της Νίκαιας κόντρα στον Ιωνικό η Νίκη Βόλου στρέφει από σήμερα την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στο γήπεδο της Νεάπολης του Βόλου, που θα ξεκινήσει νωρίτερα μετά από αίτημα της ομάδας της Ρόδου.

Συγκεκριμένα παρά το αίτημα των Ρόδιων να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση το Σάββατο, σε κάτι που ήταν σύμφωνη και η Νίκη, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε για συγκοινωνιακούς λόγους τελικά να ορίσει το παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της FootballLeague την Κυριακή και αντί στις 3 μ.μ. να ξεκινήσει στη 1 μ.μ.

Από σήμερα η προετοιμασία

Από σήμερα θα ξεκινήσει επί της ουσίας και η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, μιας και χθες όσοι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Ιωνικό, πραγματοποίησαν χαλάρωμα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Χθες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λούκας Γκαρσία, με τον Αργεντινό να παραμένει εκτός δράσης μετά το παιχνίδι στην Καλαμάτα, όπου και τραυματίστηκε με θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο 32χρονος μέσος δεν αγωνίστηκε στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του, όπου αρχικά κέρδισε τον Ιάλυσο (2-0) και στη συνέχεια ακολούθησαν η ισοπαλία με το Αιγάλεω (1-1) και η ήττα από τον Ιωνικό (2-0). Εφόσον ο Λούκας Γκαρσία δεν έχει ενοχλήσεις τότε δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα. Σημειώνεται πως στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Λούκας Γκαρσία, εξέτισε και την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Από κει και πέρα για το παιχνίδι της Κυριακής διαθέσιμος θα είναι και πάλι ο ΑντόνιοΡοχάνο, με τον Αργεντινό φορ να «λείπει» από την κορυφή της επίθεσης το προηγούμενο Σάββατο, επίσης λόγω καρτών.

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος

Η ήττα στη Νεάπολη της Νίκαιας απομάκρυνε την Νίκη Βόλου από τη δεύτερη θέση, με τη ψαλίδα των δύο βαθμών να ανοίγει πλέον στους 5 από την ομάδα του Ιωνικού. Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε η Νίκη Βόλου βρίσκεται στους 29 βαθμούς, όσους έχει και ο Διαγόρας, που κέρδισε στο ντέρμπι της Ρόδου με 3-1 τον Ιάλυσο. Στους 29 βαθμούς παρέμεινε ωστόσο και η Καβάλα, χάνοντας από τον Θεσπρωτό με 1-0. Ψηλότερα βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, φθάνοντας τους 30 βαθμούς μετά την επικράτηση με 2-1 επί της Καλαμάτας, αλλά και η Βέροια, που ηττήθηκε επίσης την περασμένη αγωνιστική με 1-0 από το Αιγάλεω.

Σαφέστατα και το όνειρο της… ανόδου δεν έχει χαθεί για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, αλλά σίγουρα τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα η Νίκη θα παραμείνει στον Βόλο, αγωνιζόμενη ως φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού στην κοινή έδρα των δύο ομάδων και στο γήπεδο της Νεάπολης.

Για την 22η αγωνιστική η Νίκη παίζει και πάλι στη Νεάπολη, έχοντας να φιλοξενήσει την Τρίγλια, που είναι ουραγός, για να ακολουθήσουν τέσσερις ακόμη αναμετρήσεις.

Αρχικά με την Καβάλα και στη συνέχεια με τον Ασπρόπυργο στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Στην προτελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και στις 22 Μαρτίου η Νίκη θα παίξει εντός έδρας με τη Βέροια, για να ακολουθήσει το φινάλε στα Τρίκαλα.

20η αγωνιστική (16.02-1μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Διαγόρας

21η αγωνιστική (23.02-3μ.μ.)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

22η αγωνιστική (29.02-3μ.μ.)

Νίκη Βόλου-ΠΟ Τρίγλιας

23η αγωνιστική (08.03-3μ.μ.)

Καβάλα-Νίκη Βόλου

24η αγωνιστική (15.03-3μ.μ.)

Ένωση Ασπροπύργου-Νίκη Βόλου

25η αγωνιστική (22.03-3μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Βέροια ΝΠΣ

26η αγωνιστική (29.03-3μ.μ.)

Τρίκαλα-Νίκη Βόλου

Την Παρασκευή η απολογία

Σε απολογία κλήθηκαν Νίκη Βόλου και Αιγάλεω για τα όσα κατέγραψαν οι αρμόδιοι παρατηρητές στις εκθέσεις τους μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στη Νεάπολη. Οι απολογίες των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου (1μ.μ.). Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Παρασκευή 21/2/2020 και ώρα 1μ.μ. την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 παρ 4α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Νίκη Βόλου, 2/2/2020).

Την Παρασκευή 21/2/2020 και ώρα 1μ.μ. την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 παρ 3α και 4α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, 2/2/2020).

Συνεχίζεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η ΠΑΕ Νίκη αυξάνει το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 250.000 ευρώ. Για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην αύξηση, εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της, σχετικά με τη μορφή του μετοχολογίου της και τον τρόπο πλαισίωσής του από τους τυχόν ενδιαφερόμενους.

Το αρχικό κεφάλαιο σύστασης της ΠΑΕ ανέρχεται σε 50.000 ευρώ κι αποτελείται από 5.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Τα 45.000 ευρώ καταβλήθηκαν σε μετρητά από τους μετόχους και τα 5.000 ευρώ από τον Γυμναστικό Σύλλογο σε είδος. Ως είδος, αναφέρεται το ποσοστό 10% του κεφαλαίου που ανήκει, βάσει νόμου, στην Ερασιτεχνική για τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

Οι μέτοχοι, με συμμετοχή 100% σε Γενική Συνέλευση στις 17 Νοεμβρίου του 2019, αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 250.000 ευρώ και την έκδοση 25.000 νέων ονομαστικών μετοχών, αξίας 10 ευρώ η μία. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ διαμορφώνεται σε 300.000 ευρώ, αποτελούμενο από 30.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η μία.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2020. Προτεραιότητα αγοράς των νέων μετοχών, βάσει του καταστατικού σύστασης της ΠΑΕ, έχουν οι ήδη μέτοχοι, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει ποσοστό των νέων μετοχών.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.

Στο πλαίσιο αυτό, μέσα από την ως άνω διαδικασία, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει η ομάδα μας μεγαλύτερη δυναμική, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μετόχων, ώστε να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους για το καλό και την πρόοδο της ομάδας μας. Μέσα από την αύξηση ευχόμαστε να ενδιαφερθούν νέα άτομα που θα πλαισιώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά η νέα αγωνιστική χρονιά για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που ανήκει. Έλα μαζί μας, για να δούμε μαζί τη Νίκη ξανά εκεί που της αξίζει, στην «αφρόκρεμα» του εγχώριου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Στην κορυφή…».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου