Εναλλακτικές δράσεις στην Αλόννησο

Τελευταία ενημέρωση: 2015-05-20, 16:30:38
Εναλλακτικές δράσεις στην Αλόννησο

Σημαντικό γεγονός αποτελεί η θεσμοθετημένη διοργάνωση Alonissos Challenge

Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός με πανελλήνια εμβέλεια είναι η θεσμοθετημένη δράση Alonissos Challenge 2015 που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου και θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων από όλη την Ελλάδα. Η φετινή διοργάνωση έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί για 10η φορά.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές.

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες τρεξίματος αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ., ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαδρομή 15 χλμ. για περιπατητές.

Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στο πανέμορφα τοπία του νησιού των Σποράδων.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι στο λιμάνι της Αλόννησου.

Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου (ΟΠΑΚΔΑ) απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αθλητές και λάτρεις της φύσης να δηλώσουν συμμετοχή στο Alonissos Challenge 2015 για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στην Αλόννησο.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιείται κατά παράδοση την ίδια χρονική περίοδο, δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάδειξης των εναλλακτικών δράσεων τουρισμού που προσφέρει απλόχερα το νησί. Η συμμετοχή του κοινού αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, όπως κάθε χρονιά εξάλλου, ανάγοντας σε θεσμό την εμπνευσμένη πρόταση που διατυπώθηκε πριν από δέκα χρόνια.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=