Στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση: 2015-10-23, 11:12:27
Στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Αθήνα

Σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έξω από την Αθήνα, όπου είχαν προγραμματισμένες συναντήσεις για έργα της επιχείρησης, τραυματίστηκαν χθες το μεσημέρι, τρία στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ.

Πρόκειται για το Γενικό Διευθυντή, Σταύρο Τζίνη, τον προϊστάμενο του τμήματος μελετών, Χρ. Φαφούτη και τον διευθυντή προγραμματισμού, Στ. Κανταρτζή.

Οι τρεις τους επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο. Λίγο έξω από την Αθήνα και εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου -εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς- το αυτοκίνητο έφυγε από τον έλεγχο του οδηγού και ντεραπάρισε πάνω στην εθνική οδό.

Ο κ. Τζίνης και ο κ. Φαφούτης τραυματίστηκαν στον αυχένα και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, ενώ στο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε ο κ. Κανταρτζής με τραυματισμό στο χέρι.

Ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ, Στέργιος Παπαευσταθίου, βρισκόταν χθες σε διαρκή επικοινωνία με τα στελέχη της επιχείρησης μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν. Ευτυχώς, ο τραυματισμός των τριών ήταν ελαφρύς. Χθες το βράδυ, ο κ. Φαφούτης επέστρεφε στο Βόλο με λεωφορείο, ενώ ο κ. Κανταρτζής αναμένεται σήμερα το πρωί.

Ε.Χ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Ταχυτητα
Καλησπέρα σας. Ένας ολισθιρός δρόμος απο μόνος του δεν είναι κατ ανάγκη επικίνδυνος. Και δη ένας αυτοκινητόδρομος. Παίζει ρόλο και η ταχύτητα (εμείς οι Ελληνάρες τρέχουμε και με την βροχή) κια επίσης η συντήρηση του οχήματος. Δεν τα αναφέρετε αυτά στο άρθρο σας.
Αντώνης Κατσικαδάμος - 2015-10-23 22:39:55
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=