ΤΟΠΙΚΑ

Επιτυχόντες και σε καλές θέσεις

επιτυχόντες-και-σε-καλές-θέσεις-359537

Υποψήφιοι της Μαγνησίας στις πρώτες θέσεις στις σχολές προτίμησής τους

Δεν κατάφεραν απλώς να συγκεντρώσουν καλή βαθμολογία και να πετύχουν στη σχολή προτίμησής τους. Κατάφεραν να κόψουν το νήμα του τερματισμού και να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε πολύ καλή σειρά κατάταξης πανελληνίως.

Υποψήφιοι της Μαγνησίας και μαζί οι γονείς και τα σχολεία τους καμαρώνουν για τους νέους φοιτητές που ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την πορεία τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με στόχο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ανάμεσά τους, η Μαρία – Ελένη Γεωργούλα από το 7ο Γενικό Λύκειο Βόλου, που εισήχθη 4η σε σειρά κατάταξης στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, συγκεντρώνοντας συνολικά μαζί με το ειδικό μάθημα 19.731 μόρια.

Αλλά και η μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Αργαλαστής Χαρά Γκίζα, κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επιτυχία και για την απόφοιτη του 1ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας, Γεωργία Λαγού, που πέρασε με πολύ καλή σειρά (στην 71η θέση) στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Στο κατώφλι του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Γεωργία Αντωνίου, απόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Βόλου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου