ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σημαντική δραστηριότητα από την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου -Μαγνησίας

σημαντική-δραστηριότητα-από-την-κιθα-69603

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, δέχεται πλέον τη μία πρόσκληση μετά την άλλη σε όλα τα σημαντικά φεστιβάλ και όλες τις συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Οι επόμενες εμφανίσεις της στο άμεσο μέλλον είναι στις 31 Μαρτίου στην Καστοριά στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, και στις 12 Απριλίου στην Κομοτηνή, στο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, ενώ η κορωνίδα των εμφανίσεων της είναι στις 21 Απριλίου με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Από την αρχή του 2018 η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας έχει ήδη εμφανιστεί σε δύο σπουδαία φεστιβάλ: στο Θέατρο Καμπανέλλης στον Πειραιά τον Ιανουάριο στο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, και στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι οι πρόβες της Ορχήστρας συνεχίζονται τρεις φορές την εβδομάδα στο Στέκι του παιδιού, που «φιλοξενείται» στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου (Πολυμέρη & Περραιβού 11) και ημέρες: Τετάρτη 10.00 -13.00, Σάββατο 12.00 -14.00, Κυριακή 11.00 -13.00, και μπορούν φυσικά να προσέλθουν και να ενταχθούν στην Ορχήστρα όποιοι άλλοι κιθαριστές από τον νομό Μαγνησίας το επιθυμούν (Τηλ. 6944 695921).

Υπεύθυνος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης κιθαριστής-τραγουδοποιός Τάσος Ιωακειμίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου