ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O Χρήστος Ζαμπούνης στη Λέσχη Βόλου

o-χρήστος-ζαμπούνης-στη-λέσχη-βόλου-70277

Σε μια σειρά ερωτημάτων που αφορούν στην ακμή και την παρακμή του savoir vivre θα απαντήσει ο Χρήστος Ζαμπούνης, που συζητά με τον Σωτήρη Πολύζο σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 19:30, με ελεύθερη είσοδο, στο κτίριο της Εξωραϊστικής (Ι. Καρτάλη) στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η Λέσχη Βόλου.

Από το 1980 έως το 1993 εργάστηκε ως ξεναγός. Το 1986 ξεκίνησε να δημοσιογραφεί ως ανταποκριτής ελληνικών περιοδικών στη Γαλλία, όπως «Τα Πρόσωπα», «ΕΝΑ», «Γυναίκα», «Κλικ», «Ταχυδρόμος», «Εικόνες». Στη συνέχεια υπήρξε ανταποκριτής της Γραμμής Α.Ε. και του «Ελεύθερου Τύπου» στο Παρίσι.

Το 1991 ξεκινάει η συνεργασία του με γαλλικά έντυπα, όπως τα «Point de Vue», «Figaro», «Magazine» και «Paris Match». Επίσης συνεργάζεται με φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το «Gamma Press», «Sigma Press» και το «GLMR». Μετά από 15 χρόνια παραμονής στη Γαλλία, επιστρέφει το 1999 στην Ελλάδα και για δύο περίπου χρόνια αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «PRIVE» στο τηλεοπτικό κανάλι Mega Channel.

Το 1997 ίδρυσε σε συνεργασία με την αδερφή του, Αυγή Ζαμπούνη, τον εκδοτικό οίκο «Φερενίκη», ο οποίος έχει εκδώσει πάνω από 100 τίτλους. Το 2000 αναλαμβάνει τη διεύθυνση του περιοδικού «Life & Style» έως το 2010. Από το 2005 έως το 2010 διετέλεσε σύμβουλος εκδόσεως του «Hello», ενώ από το 2005 αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Εχει συγγράψει τα βιβλία: «Βασιλική Οικογένεια της Ελλάδος», «Πούρα Αβάνας», «Love», «Savoir Vivre», «Ο Γάμος», «Ματαιότητες», «Ελληνας τζέντλεμαν», «Savoir Vivre για παιδιά» και το αγγλόφωνο «Watch your manners in Greece».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου