ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναυλία ευαισθητοποίησης

συναυλία-ευαισθητοποίησης-574758

Διοργανώνεται την Κυριακή 12 Απριλίου από το Αντιναρκωτικό Μέτωπο επαρχίας Αλμυρού

Μέτωπο κατά του σχολικού εκφοβισμού και των εξαρτήσεων στο σύνολό τους, έχουν συγκροτήσει φορείς του Αλμυρού και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουν συναυλία με το Δημήτρη Ζερβουδάκη την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου στις 10 το βράδυ στην αίθουσα μουσικής «Αλατόστρατα» που βρίσκεται στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ του Αλμυρού. Φορείς διοργάνωσης της παραπάνω εκδήλωσης είναι το Αντιναρκωτικό Μέτωπο επαρχίας Αλμυρού, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων που βρίσκονται στο Δήμο Αλμυρού. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των στόχων του Αντιναρκωτικού Μετώπου.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γεννήθηκε, σπούδασε και κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος του Γυμνασίου φοίτησε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1985 όντας φοιτητής ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική ιδρύοντας μαζί με άλλους φοιτητές το συγκρότημα «Νέοι Επιβάτες». Λίγο αργότερα η επιτυχία του συγκροτήματος ανοίγει το δρόμο στη δισκογραφία.

Εκτοτε έχει κάνει πολλές δισκογραφικές δουλειές και έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και καλλιτέχνες, αποτυπώνοντας στα τραγούδια που ερμηνεύει, την αστείρευτη καλλιτεχνική του ευαισθησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου