ΑΛΜΥΡΟΣ

Στις 18 Μάη με την ψήφο μας καθορίζουμε το μέλλον του τόπου μας

στις-18-μάη-με-την-ψήφο-μας-καθορίζουμε-τ-335642

Αγαπητοί συνδημότες

δεκαπέντε μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, ίσως οι κρισιμότερες για την πορεία του τόπου μας, το προεκλογικό σκηνικό έχει ξεκαθαρίσει πλήρως. Ενώ στις εκλογές συμμετέχουν έξι συνδυασμοί, στην πραγματικότητα, δύο γραμμές βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το μέλλον του τόπου μας.

Από την μια το ΝΕΟ, το ΑΦΘΑΡΤΟ, η ΑΝΑΝΕΩΣΗ, από την άλλη το ΠΑΛΙΟ, οι καθεστωτικές πρακτικές, τα συμφέροντα των ημετέρων και η αδιαφάνεια με στόχο την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος.

Από την μια η αγανάκτηση και ο θυμός που νιώθουμε για αυτό που ζούμε σήμερα, από την άλλη η λογική του «δεν γίνεται τίποτα» και η υποταγή.

Από την μια οι διεκδικήσεις για καλύτερο αύριο με την κοινωνία στο προσκήνιο, από την άλλη ο συμβιβασμός και η υποταγή χωρίς καμία αντίσταση στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Από την μια υλοποιήσιμο σχέδιο και όραμα για την περιοχή μας – ανοικτό στην κοινωνία, από την άλλη πλήρης αφωνία, αδιαφανείς προσωπικές διαδρομές με αποτέλεσμα μια μίζερη διαχείριση που οδηγεί στην απραξία, την παράλυση και την παρακμή.

Από την μια το συμφέρον του τόπου μας και της κοινωνίας μας, από την άλλη οι υποσχέσεις και οι συναλλαγές, οι πιέσεις και οι απειλές.

Από την μια οι συνδημότες και η νέα γενιά που ΣΗΚΩΝΟΥΝ το ΑΝΑΣΤΗΜΑ τους για το μέλλον τοπικής μας κοινωνίας, από την άλλη η λογική του παλαιοκομματισμού και της οπισθοδρόμησης.

Από την μια η ακεραιότητα, η ικανότητα, η θέληση και ο αγώνας για να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας, από την άλλη ο συμβιβασμός με τα κακώς κείμενα και τα «κλειστά» κυκλώματα εξουσίας.

Αγαπητοί συνδημότες

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην περιοχή μας, δημότες από όλο το πολιτικό φάσμα, βάζοντας στην άκρη τις ιδεολογικές διαφορές, χωρίς καμία κομματική εξάρτηση, χωρίς κομματική καθοδήγηση, χωρίς εξαρτήσεις από συμφέροντα, αποφασίσαμε να ΥΨΩΣΟΥΜΕ το ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ για να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Η Ενωτική Δημοτική Κίνηση είναι συνδυασμός διαφορετικός από όλους τους άλλους γιατί γεννήθηκε μέσα από συζητήσεις, συσκέψεις, ανοικτές λαϊκές συνελεύσεις, δραστηριότητες για την ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας, και όχι σε κομματικά γραφεία ή κλειστές παρέες. Έχει ως πυξίδα τις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων, την Διακήρυξη Αρχών και τους Βασικούς Στόχους Προγράμματος. Στηρίζεται από συνδημότες που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς και την νέα γενιά.

Δεν είναι τυχαίο ότι από τους συνδημότες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης το 51% είναι μέχρι 40 ετών, το 92% μέχρι 55 ετών και το 41% είναι γυναίκες, ούτε ότι το 94% δεν συμμετείχε σε κανένα ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Αγαπητοί συνδημότες

Εμείς διαμορφώνουμε μαζί σας, το κοινωνικό ρεύμα για να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας.

Σας καλούμε με την ψήφο σας να δώσετε δύναμη στη διεκδίκηση του μέλλοντος που αξίζει ο Αλμυρός και η περιοχή του.

Ηρθε η ώρα ο καθένας μας να στηρίξει με την ψήφο του το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας και ΟΧΙ να υπηρετήσει κομματικά και ιδιοτελή συμφέροντα ή συγγενικές και άλλες υποχρεώσεις.

Ηρθε η ώρα να παίξει κεντρικό ρόλο η νέα γενιά, τα δικά μας παιδιά. Με την ψήφο σας δώστε δύναμη στην ελπίδα. ΟΧΙ άλλα πέντε χρόνια χαμένα για την περιοχή μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου